fbpx
NaslovnaObavještenjaPreciznost i estetika u digitalnoj stomatologiji

Preciznost i estetika u digitalnoj stomatologiji

- Advertisement -

Denty-GoldDental u petak (12. april) organizuje prezentaciju CEREC-a u hotelu „In“ u Beogradu (Bul. Arsenija Čarnojevića 56) od 10 do 15 sati. Prezenter je profesor doktor Marko Jakovac. Riječ je o stručnjaku koji je autor i ko-autor nekoliko naučnih radova i aktivno učestvuje na međunarodnim konferencijama kao predavač. Predaje i održava treninge u regionu i svijetu. Prodekan je na Stomatološkom fakultetu i predavač predmeta “Pretklinička i laboratorijska fiksna protetika” i “Dentalni mikroskop”. Potpredsjednik je Hrvatskog društva za minimalno intervencijsku stomatološku medicinu, član uprave i blagajnik je Hrvatskog društva za stomatološku protetiku, član Evropskog protetskog društva, Hrvatskog društva za stomatološku implantologiju, Hrvatskog ljekarskog zbora i Hrvatske komore stomatološke medicine. Istovremeno vodi i polikliniku „Aesthetica“, koja se sastoji od manjeg stručnog tima doktora i asistenata i obuhvataju sve stomatološke specijalnosti.

Program počinje u 10 sati predavanjem na temu digitalno uzimanje otiska sa CEREC AC Omnicam i Primescan intraoralnim skenerom. Potom slijedi skeniranje – radni dio (11-12), potom od 12.15 do 13.30 je na redu predavanje na temu Dizajn i estetika restauracije kroz CEREC SW, Glodanje protetskog rada sa CEREC MC XL PP i Prednosti digitalne stomatologije, ne samo u završnoj preciznosti, već i u redovima estetske zone. Posljednji sat (13.30-14.30) predviđen je za temu Završna obrada restauracije – prikaz. Od 14.30 do 15 sati previđena su pitanja i odgovori.
Broj učesnika je ograničen, pa je potrebno na vrijeme obezbijedite mjesto putem telefona ili e-maila. Kontakti za potrebne informacije i prijavu: Gordana Petrović (+381 66/170-900; gordana.petrovic@denty-golddental.com), Bojana Dulić (+381 62/444-246; maloprodajans@denty-golddental.com) i Miloš Savkić (+381 21/6490-423; milos.savkic@denty-golddental.com).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -