Naslovna Literatura Praktikum iz oralne implantologije

Praktikum iz oralne implantologije

Praktikum oralne implantologije sadrži bogat izbor priloga i slika proisteklih iz višegodišnjeg prakltičnog rada autora, koji na didaktičan, vrlo prihvatljiv način približavaju čitaocima složenu implantološku protetiku.

Zbog sveobuhvatnog, a istovremeno lako razumljivog načina pisanja, visoko stručnog prezentovanja ove složene materije na veoma prihvatljiv način, zbog aktuelnosti trenutka kao i zbog činjenice da je udžbenik domaćih autora malo i našoj sredini, tako i zbog činjenica da se iz dana u dan sve više prepoznaje značaj implantologije, štampanje ove knjige je vrijedan izdavački poduhvat.

Praktikum oralne implantologije predstavlja obimnu, cjelovitu, gotovo enciklopedijsku publikaciju koja u većem broju poglavlja obrađuje i prikazuje saznanja iz oblasti implantologijee.

Ovako veliki trud i uložen napor da se iz mnogobrojnih izvora sklopi cjelina, za svaku je pohvalu.

Knjiga predstavlja viđenje autora i njihov izbor stavova i tumačenja zasnovanih na naučnim činjenicama što će omogućiti čitaocu da svoje poimanje o implantologiji dopuni i obogati.

- Advertisment -

POPULARNO

Rad s djecom i osobama s posebnim potrebama u stomatološkoj ordinaciji

Rad s djecom i osobama s posebnim potrebama zahtijeva potpuno individualan pristup koji se nikako ne može uklopiti u postojeće okvire rada...

Predstavljamo: Mašina za frezovanje D10, Yenadent

Mašina za frezovanje D10 za sve meke materijale i keramike! Materijali koji mogu da se obrađuju: cirkonija, PMMA, vosak, litijum disilikat, PEEK.

Prosječne cijene stomatoloških usluga u Podgorici

Zbog velikog interesovanja čitalaca, portal www.stomatologija.me objavljuje prosječne cijene stomatoloških usluga u Podgorici. Prvi stomatološki pregled košta 10,...

U Beogradu u četvrtak počinje 19. Kongresa stomatologa Srbije i traje do 3. oktobra

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovati 19. Kongres stomatologa Srbije, koji je na programu od...
- Advertisment -