fbpx
NaslovnaObavještenjaPoznate teme stručnog skupa u Nikšiću

Poznate teme stručnog skupa u Nikšiću

- Advertisement -

Stomatološka komora Crne Gore biće 8. juna u Nikšiću (IPC Tehnopolis) domaćin stručnog predavanje u okviru kontinuirane edukacije „Principi savremene stomatološke protetike”. Sada su i definitivno poznate teme koje će se obrađivati. Prvo predavanje imaće prof. dr Ivica Stančić (Stomatološki fakultet Beograd), a tema je „Nezaobilazni kompromisi u savremenoj stomatološkoj protetici“. Naredna tema je „Primjena novih materijala u stomatološkoj protetici“, a o njoj će govoriti doc. dr Radivoje Radosavljević (Stomatološki fakultet Priština KM).

Prof. dr Zoran Tatić (Vojnomedicinska akademija Beograd) pričaće o „Implants all around“, a prof. dr Ljiljana Tihaček Šojić (Stomatološki fakultet Beograd) o „Uticaju distribucije okluzalnog stresa na koštani fundament u zavisnosti od makro dizajna implantata“. Na kraju, mr sci. Biljana Milošević (Medicinski fakultet u Podgorici) imaće predavnje na temu „Efekti oralnih aparata u terapiji opstruktivne slip apneje“.
Odlukom komore (br 66-1 od 16.05. 2019. KKE) skup je akreditovan kao stručno predavanje i boduje se sa 10 bodova, a kotizacija se ne plaća.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -