NaslovnaObavještenjaPortal stomatologija.me u službi pacijenata

Portal stomatologija.me u službi pacijenata

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me je postao dostupan javnosti u decembru 2014. godine, s ciljem da pruži relevantne informacije iz oblasti stomatologije.

Osnovna svrha portala je pružanje tačnih, objektivnih i pravovremenih informacija o svim aktuelnostima iz oblasti stomatologije, pridržavajući se novinarskih, etičkih kodeksa i profesionalnih standarda. Portal je, prije svega, u službi pacijenata.  Od svog osnivanja, sadržaj se kontinuirano širi, a trenutno sadrži savjete, obaveštenja, prezentacije proizvoda, intervjue, zanimljivosti, kao i mnogo drugog materijala iz oblasti edukacije, pitanja čitalaca, riječi stomatologa i literature.

Uz to, fokusiramo se na uspostavljanje dobrog odnosa između pacijenata i doktora. Promovišemo različite vrste stomatoloških skupova koji doprinose stvaranju zdrave atmosfere i unapređenju stomatološke prakse. Svakodnevno objavljujemo od dvije do tri informacije.

OGLAŠAVANJE
Portal se ističe kao uspješna internet platforma koja dominira u području stomatologije na prostoru bivše Jugoslavije. Naši statistički podaci, koje prikazuje Google Analitika, su dokaz naše čitanosti.

Foto: dentalnews.com

Svaki mjesec privlači preko 140.000 jedinstvenih posjetilaca, dok se stranice otvaraju čak preko 650.000 puta, ostvarujući prosječno 3 pregledana teksta po korisniku, kao i njihovo prosječno vrijeme zadržavanja na portalu od 02:45 minuta.

Lojalnost čitalaca se pokazuje time što manje od 10% korisnika pristupa portalu putem naših društvenih mreža, dok preostalih 90% čini direktna i organska posjeta našem portalu. Najveći broj posjetilaca pripada najatraktivnijoj oglašivačkoj grupi od 25 do 34 godine, koja čini 34% ukupne posjećenosti, dok grupa od 35 do 44 godine čini 26%. Struktura posjetilaca je relativno izjednačena, pri čemu ženska populacija čini 53%, a muška 47%.

S obzirom na to da smo regionalni portal, od 143 000 korisnika koliko u prosjeku na mjesečnom nivou posjeti portal Stomatologija.me najviše nam dolazi iz Srbije – 49 000, sljedeća je Bosna i Hercegovina sa 33 000 posjetilaca, Hrvatska sa 28 000, Crna Gora sa 17 000, Njemačka sa 8 000, Austrija sa 3 000, Sjeverna Makedonija sa 2 500, Slovenija i Švajcarska sa po 1 300 pojedinačnih korisnika na mjesečnom nivou.

Kada su u pitanju gradovi, najposjećeniji su Beograd, Zagreb, Podgorica, Sarajevo i Banja Luka. Na raspolaganju vam stoji izuzetno raznolika lepeza mogućnosti za oglašavanje.

Reklamirajte se i budite primjećeni na portalu Stomatologija.me, prijavom na kontakt formu ili jednostavnije na broj +38268851465 (od 08 do 16h) ili putem mail-a: podrska.ms@stomatologija.me

Kontakt Forma

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -