fbpx
NaslovnaObavještenjaPortal stomatologija.me povećao čitanost za više od 40% u odnosu na 2020....

Portal stomatologija.me povećao čitanost za više od 40% u odnosu na 2020. godinu

Polako se sumiraju rezultati u 2021. godini, a portal www.stomatologija.me može da bude više nego prezadovoljan, kada je čitanost u pitanju. Ako smo za 2020. rekli da je bila za ponos, šta onda reći za ovu koja broji posljednje sate.

Imaćemo blizu tri miliona otvorenih stranica, što je za više od 40% nego 12 mjeseci ranije (2.022.229). Čitaoci – pacijenti su prepoznali trud koji ulažemo da u svakom trenutku budemo aktuelni, da ukažemo na važnost oralnog zdravlja, da im u saradnji sa doktorima riješimo nedoumice koje imaju vezano za zube…, a ujedno smo i potvrdili da smo i dalje broj jedan na Balkanu.

- Advertisement -

Obećali smo da ćemo biti bar za korak uspješniji nego 2020. i to obećanje smo ispunili, zahvaljujući čitaocima – pacijentima, ali i doktorima, zubnim tehničarima i distributerima opreme sa kojima sarađujemo.

Foto: freepik.com

Ukratko, portal je iz dana u dan se povećavao broj čitalaca – pacijenata, pa je godina na izmaku, kada su posjete u pitanju, najuspješnija od osnivanja. Time smo sebi zadali domaći zadatak da i u godini koja slijedi budemo još bolji i uspješniji.

Što se tiče 2022. godine, portal www.stomatologija.me očekuje veliku ekspanziju kada su u pitanju direktni kontakti između ordinacije i pacijenata. Kako svaka ordinacija ima na dnevnom novou od tri do pet posjeta, doktori će preko nas biti upoznati sa pozivima, pregledima i zakazanim terminima.

Ukoliko do sada niste, kao ordinacija, distributer stomatološke opreme ili zubotehnička laboratorija, postali član portala, vrijeme je da nam se pridružite. Očekujte neočekivano u godini koja slijedi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -