NaslovnaObavještenjaPortal Stomatologija.me čitaocima poklanja kupone za popuste u stomatološkim ordinacijama

Portal Stomatologija.me čitaocima poklanja kupone za popuste u stomatološkim ordinacijama

- Advertisement -

Tim portala Stomatologija.me proteklih mjeseci pripremao je veliko iznenađenje za svoje čitaoce u Crnoj Gori, a riječ je o kuponima za popuste u stomatološkim ordinacijama, klijentima portala. Kupon će važiti u čak 81 ordinaciji, a moći će da se dobije uz dnevnu novinu Dan.

Od ponedjeljka, 12. marta portal Stomatologija.me pokreće veliku kampanju “Dani stomatologije” koja će trajati do 20. aprila. Riječ je o kampanji koja će za cilj imati podizanje svijesti o značaju održavanja oralnog zdravlja, pa smo za svoje čitaoce pripremili veliko iznenađenje u vidu kupona koji će vam obezbijediti prvi pregled gratis i 10 odsto popusta na prvu popravku zuba (liječenje).

Kupovinom dnevne novine Dan u ponedjeljak 12. marta sebi ćete obezbijediti navedene popuste, a sve će dodatno biti objašnjeno na flajeru koji će bit insertovan u ovom izdanju Dana. Na flajeru će, podijeljena po gradovima, biti nevedena imena i kontakt podaci 81 ordinacije, u kojoj ćete moći da dobijete navedene popuste.

Ovim putem želimo da doprinesemo podizanju svijesti o važnosti oralnog zdravlja, kao i da na neki način odamo zahvalnost našim vjernim čitaocima bez kojih nijedan naš projekat ne bi ni mogao da uspije.

Hvala vam što nas pratite – budite i dalje uz nas, mi ćemo i dalje biti tu za vas,

Tim portala Stomatologija.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -