fbpx
NaslovnaObavještenjaPonovo se oglasili barski stomatolozi - neće učestvovati ni na ponovljenim "izborima",...

Ponovo se oglasili barski stomatolozi – neće učestvovati ni na ponovljenim “izborima”, dr Danijela Vučković nova predsjednica podružnice

Barska podružnica Stomatološke komore Crne Gore, dobila je novu predsjednicu. Umjesto dr Sanje Rakanović, koja se povukla sa te funkcije, izabrana je dr Danijela Vučković.

Ujedno, stomatolozi iz Bara su odlučili da ne učestvuju na ponovljenim “izborima” i prihvatili su apel dr Nikole Barovića, v. d. predsjednika, da ne plaćaju članarinu dok se u potpunosti ne riješi situacija u Komori.

- Advertisement -

“Barska podružnica stomatologa je 20.09.2021. održala sjednicu na kojoj je, nakon povlačenja dr Sanje Rakanović, za novu predsjednicu izabrana dr Danijela Vučković. Sjednici je prisustvovalo 16 stomatologa, dok je njih deset sjednicu “pratilo” elektronski.

Foto: barinfo.me

Jednoglasno je odlučeno da stomatolozi iz Bara ni na ponovljenim “izborima” ne učestvuju zbog nelegalnosti, a isto tako ukoliko biračka kutija i stigne u Bar, vratiće se prazna kao i prvi put. Barski stomatolozi su, takođe, odlučili da članarinu neće plaćati do vraćanja rada Skupštine u legalne tokove i dok bivši predsjednik Komore ne preda ključeve v.d. predsjedniku dr Nikoli Baroviću. Iz tog razloga i pozdravljamo apel dr Barovića na neplaćanje članarine Komori.

Nakon incidenta u Budvi, najmanje što očekujemo od smijenjenog rukovodstva Komore i kolega bliskih njima je da ne dozvole da se dostojanstvo naše profesije i dalje urušava, da se povuku i omoguće normalan rad Komore”, stoji u saopštenju barskih stomatologa.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -