NaslovnaProizvodiPodizanje 3D dijagnostike na viši nivo - VistaVox S i VistaVox S...

Podizanje 3D dijagnostike na viši nivo – VistaVox S i VistaVox S Ceph (video)

- Advertisement -

Jedinstvenost VistaVox S je u idealnoj 3D vizualizaciji koja se fokusira na ljudsku anatomiju. Field of view VistaVox S-a u obliku vilice prikazuje dijagnostički relevantnu površinu od 130 milimetarskog volumena i tako je vidljivo više od uobičajenog volumena koji se koristi Ø 80 k 80 mm.
Prednost: Zahvaljujući promijenjenom obliku volumena, VistaVox S takođe potpuno pokriva područje zadnjeg molara – osnovni preduslov za dijagnostiku, na primjer, impaktirane osmice. Nadalje, VistaVox S nudi deset dodatnih volumena Ø 50 k 50 mm kada indikacije zahtijevaju samo određenu regiju vilice, kod endodontskih i implantoloških terapija.

U zavisnosti od željenog nivoa detalja na snimku, volumeni se mogu koristiti sa rezolucijom od 80 ili 120 μm. Uz dodatnih 17 panoramskih programa u dokazanoj S-Pan tehnologiji, stomatološkim ordinacijama nude odličnu dijagnostiku slike u 2D i 3D područjima.
Glavne karakteristike:
*Idealni 3D slikovni volumen u obliku vilice (Ø 130 k 85 mm).
*Ø 50 x 50 mm volumen u rezoluciji od 80 ili 120 µm.
*Odličan kvalitet slike u 2D i 3D zahvaljujući Cs senzoru visoke rezolucije sa veličinom piksela 49,5 µm.
*Smanjena doza zračenja zahvaljujući anatomski prilagođenom volumenu.
*Vista-Soft – moderan, ergonomski softver za obradu slika
2D snimke sa izuzetnim kvalitetom slike

VistaVox S ne nudi samo odličnu vrijednost za uloženi novac, već će vašem hirurškom timu i vama pomoći da povećate fleksibilnost. Uz CTCB snimke, S-Pan VistaVox S tehnologija se može koristiti za generisanje vrhunskih panoramskih snimaka koje postavljaju novi standard za oštrinu izuzetnih slika.
Glavne karakteristike:
*S-Pan tehnologija olakšava dijagnozu.
*Csl senzor za poboljšani kvalitet slike i smanjenu izloženost zračenju.
*Izuzetno brzo, panoramsko snimanje za 7 sekundi.
*Tolerancija na tipične greške pozicioniranja – zahvaljujući S-Pan tehnologiji
Vrlo kratko vrijeme skeniranja i visok kvalitet slike sa niskom dozom zračenja
Vrlo kratko vrijeme skeniranja od samo 1,9 sekundi pomaže da se izbjegnu artefakti i smanje doze zračenja. Moderni, visoko osjetljivi Cls senzori omogućavaju odličan kvalitet slike.
3-u-1 rendgenski sistem

Pored raznih CBCT volumena i 17 panorama programa, VistaVox S Ceph nudi i šest opcija za sve tipove kefalometrijskih snimanja:
*glava lateralno
*glava potpuno lateralno
*glava PA
*SMV (submentovertex)
*Waters View
*ruka
Uštedite vrijeme i novac
VistaVox S Ceph je opremljen sa dva premium Csl senzora. Prednost: Nema potrebe za promjenom konektora između 3D rendgenskih uređaja i Ceph-a. Da biste pokrenuli Ceph rendgenske snimke, potrebno je samo odabrati odgovarajući način rada programa.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -