fbpx
NaslovnaObavještenjaPočeo upis na pripremnu nastavu na Stomatološkom fakultetu u Pančevu

Počeo upis na pripremnu nastavu na Stomatološkom fakultetu u Pančevu

- Advertisement -

Na Stomatološkom fakultetu u Pančevu, danas je počeo upis na pripremnu nastavu za upis na ovu visokoškolsku ustanovu. Pripremna nastava počinje u subotu 07. marta, a održava se svake subote i traje 10 nedelja, odnosno do polovine juna meseca. Tokom Uskrsa (u aprilu mesecu) pauziramo jedan termin. Predavanja podrazumevaju četiri školska časa, odnosno tri sata i postoji mala pauza između časova. Nastavu drže profesori Jadranka Kuljanin (hemija) i Stevan Avramov (biologija), koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u radu sa studentima (preko 15 godina rada), ali i u pripremi i organizaciji prijemnih ispita, s obzirom da su godinama unazad glavni i odgovorni po pitanju organizacije prijemnog ispita na Stomatološkom fakultetu u Pančevu.

Nastava se održava u prostorijama Stomatološkog fakulteta u Pančevu, u ul. Žarka Zrenjanina 179. Učionice u kojima se održava pripremna nastava su klimatizovane, prijatne za boravak i opremljene video projektorima visoke rezolucije sa projekcijskim platnima. Na pripremnoj nastavi se uči teorija iz biologije i hemije. Pitanja dolaze iz obe oblasti, kao što je slučaj i na svim drugim fakultetima iz oblasti medicine. Cijena je 150€ i plaća se u dinarskoj protivvrijednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Pripremna nastava se uplaćuje u cjelosti. Dokaz o uplati možete doneti od 13. januara do par dana ili na dan početka pripremne nastave, kako biste osigurali svoje mjesto.

Zainteresovani se mogu prijaviti od 13. januara 2020. godine a najkasnije dan pred početak pripremne nastave – 6. marta 2020. godine. Savjetujemo da prijavu obavite što je ranije moguće. Pripremna nastava nije obavezna za polaganje prijemnog ispita, ali je tu da olakša period u kome se sprema za prijemni ispit, tako što ti pruža podršku kroz prioritizaciju gradiva, omogućava vježbanje naučenog i daje savjete o tome kako da se za prijemni najbolje spremiš. Svakako, prijemni možeš spremati na druge načine – sa prijateljima, samostalno ili uz pomoć drugih profesora. Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: +381 13 23 51 292 i +381 13 32 66 582 ili putem e-maila: info@sfp.rs

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -