NaslovnaEdukacijaPlast Dent – Open Day

Plast Dent – Open Day

- Advertisement -

Plast Dent iz Niša, organizuje „Open Day“ i to 7. oktobra u hotelu „Radisson“ u Beogradu u terminu od 10 do 18 sati.

Pored druženja i zabave, razgovora o novim poslovnim prilikama, imaćete i priliku da vidite i naučite nešto novo.

Predviđena su četiri predavanja. „Sve što treba da znate o radu sa cirkonijom“ (Daniel Klinger&Ivan Unfeter – Sagemax), „Digital Mythbuster (Dejan Lisjak – Dentsply Sirona), „Upotreba diodnog lasera u oralnoj hirurgiji i implantologiji“ (Marko Magić – Dentsply Sirona), „Primjena biomimetskih principa u izradi direktnih restauracija“ (Nevena Josipović – Ivoclar) i ponovo „Sve što treba da znate o radu sa cirkonijom“ (Daniel Klinger&Ivan Unfeter – Sagemax).

Svaki polaznik Sagemax-ovog predavanja na dobija mogućnost da taj dan poruči diskove NexxT Zr T po nižoj cijeni (cijena kao za 50 komada), diskove NexxT Zr T Multi po specijalnim cijenama (16mm = 150 eura, 20mm = 180 eura).

Za svaki napredak potrebno je mnogo učenja i rada, pa iskoristite priliku da saznate nešto novo i digitalni svijet stomatologije vidite iz ugla prim. dr Dejana Lisjaka.

Ako želite da saznate više o primjeni lasera u stomatologiji, poslušajte prezentaciju dr Marka Magića o njegovom iskustvu u radu sa Sironinim laserima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -