NaslovnaObavještenjaPlast-DENT - Cilj firme je da korisnicima pruži brzu, ekonomičnu i individualnu...

Plast-DENT – Cilj firme je da korisnicima pruži brzu, ekonomičnu i individualnu uslugu, kao i potrebne stručne savjete

- Advertisement -

Plast-DENT, renomirano preduzeće za proizvodnju i distribuciju stomatoloških materijala i opreme, ključni je partner za sve stomatologe i zubne tehničare koji teže vrhunskom kvalitetu, digitalnim trendovima i savremenim rješenjima.


Zašto odabrati Plast-DENT?

Uzmimo u obzir sve najvažnije faktore pri odabiru dobavljača stomatološke opreme: sigurnost da proizvodi udovoljavaju standardima i da su sertifikovani, te da su najvećeg nivoa kvaliteta, reputaciju kompanije i nivo podrške koju nudi. Kada sve saberemo i oduzmemo, izbor je lak. Višedecenijska prisutnost na tržištu kompanije Plast-DENT, koja je osnovana 1979, dokaz je efikasnosti, pouzdanosti i iskustva koje je izdvajaju u odnosu na ostale.

Plast-DENT se ponosi bogatim izborom proizvoda koji su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili najviše standarde u stomatologiji. U saradnji sa renomiranim proizvođačima, kompanija nudi vrhunske CAD/CAM mašine za ordinacije i laboratorije, intraoralne i laboratorijske skenere. Njen fokus na digitalnim trendovima stomatolozima i zubnim tehničarima omogućava pristup najsavremenijoj opremi koja unapređuje njihovu praksu.

Osim toga, Plast-DENT pruža osnovnu edukaciju o rukovanju proizvodima, omogućavajući korisnicima da iskoriste pun potencijal svake nabavljene opreme. Tehnička podrška je obavezna i integralni dio ponude, uvijek dostupna kako bi se riješio svaki izazov koji se može pojaviti.

Od osnivanja 1979, Plast-DENT je izrastao iz zanatske radionice u prepoznatljivog lidera u svom sektoru. Ova kompanija konstantno raste, a saradnicima pruža ne samo vrhunske proizvode, već i pouzdanost. Glatko i održivo funkcionisanje prakse klijenata sa kojima sarađuju, obezbjeđujući sve što im je potrebno za uspjeh, za Plast-DENT je od suštinske važnosti. Zato je cilj firme je da korisnicima pruži brzu, ekonomičnu i individualnu uslugu, kao i potrebne stručne savjete.

Plast-DENT je partner na kojeg uvijek možete računati i kod kojeg možete pronaći sve što vam je potrebno za rad u laboratoriji ili ordinaciji.


Adresa: Vizantijski bulevar 35, 18000 Niš, Srbija
T: +381 18 230 984
E: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -