fbpx
NaslovnaEdukacijaOtvorena prva Beauty Profesional Academy u Crnoj Gori

Otvorena prva Beauty Profesional Academy u Crnoj Gori

Prva akademija o dermalnim filerima i mezoterapiji Beauty Profesional Academy otvorena je u petak u Baru. Ceremonija otvaranja i prva predavanja upriličena su u hotelu Princes.

sa-predavanja1Riječ o svjetskoj akademiji pod pokroviteljstvom francuske kompanije Vital Esthetique koja se bavi proizvodnjom i distribucijom jednog od najpoznatijih dermalnih filera na tržištu, Hyaluronica.

- Advertisement -

Dobrodošlicu polaznicima, među kojima je najviše bilo zubara, je poželio direktor Vital Esthetiquea Amer Mrad, koji je kazao da iz njegvovg iskustva u Evropi upravo stomatolozi imaju najviše uspjeha u radu sa filerima. Mrad je kazao i da je današnja Hyaluronica već treća generacija proizvodnje.

– Ona je u Evropi sertifikovana kao medicinski proizvod, dok su ostali uglavnom zavedeni kao kozmetički proizvodi – objasnio je on.

O važnosti ove akademnije za Crnu Goru, ali i samu kompaniju govori i podatak da je Mrad prvi put llično prisustvovao otvaranju jedne od Akademija.

Predavače je predstavila direktrica kompanie AntiAge Montenegro koja je ekslkuzivni zastupnik Vital Esthetiquea u Crnoj Gori, dr Olivera Maksimović. Među njima su i, kako je navela, svjetski poznata imena PhD Irina Ervik, dok je svijet kozmetike predstavila Raya Jakhjajevna, a predavač je bila i dr Maksimović.

akademijaOvo je prvi put da se na teritoriji Crne Gore organizuje stručni trening iz oblasti dermalnih filera i mezoterapija i planirano je da na svaka tri mjeseca dolaze eminentni stručnjaci Beauty Professional Academy kako bi obučavali crnogorske ljekare i stomatologe i upoznali ih sa tehnikama i mogućnostima Hyluronice.

Prva dva dana prve serije predavanja bila su posvećena hijaluronskim filerima, dok će se trećeg i četvrtog dana održati kursevi mezoterapija, lipolitika i mezobotoksa. Kursevi su zamišljeni kao kombinacija teorije i praktičnog rada.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -