NaslovnaObavještenjaOsnivanje podružnice Podgorica održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”

Osnivanje podružnice Podgorica održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”

- Advertisement -

Kao što i planirano, osnivanje podružnice Stomatološke komore Crne Gore za Podgoricu, Tuzi i Danilovgrad, održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”.

Nelegalno i nelegitimno rukovodstvo SKCG je pokušalo slanjem meilova stomatolozima da otkaže skup, al im to nije pošlo za rukom. Tim povodom oglasio se dr Nikola Barović, v. d. predsjednik Komore.

“Poštovane kolege želim još jednom da vas obavijesti i pozovem na sutrašnji sastanak u 11 sati u hotelu “Ramada” u Podgorici, kada ćemo osnovati podružnicu Podgorica za opstine Podgorica, Tuzi i Danilovgrad. Takođe, želim da ukažem na to da kolege ne nasijedaju na meilove koje im ovih dana šalje apsolutno nelegitimna uprava komore i ljudi orijentisani oko njih. Ne brane oni interese kolega i same Komore, već svoje lične interese, brane oni kolege njihova velika lična primanja koja crpe iz bankovnog računa Komore, mislim da je to više svakome jasno. Iako pokušavaju da akt o Podružnicama stave van snage, imam potrebu da i njih i vas podsjetim da su podružnice definisane Statutom komore. Zato kolege, sjutra u 11 sati u Ramadu, da osnujemo podružnicu Podgorica i pripremimo se za legano preuzimanje Komore”, stoji u saopštenju dr Barovića.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -