fbpx
NaslovnaObavještenjaOsnivanje podružnice Podgorica održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”

Osnivanje podružnice Podgorica održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”

Kao što i planirano, osnivanje podružnice Stomatološke komore Crne Gore za Podgoricu, Tuzi i Danilovgrad, održaće se sjutra u 11 sati u hotelu “Ramada”.

Nelegalno i nelegitimno rukovodstvo SKCG je pokušalo slanjem meilova stomatolozima da otkaže skup, al im to nije pošlo za rukom. Tim povodom oglasio se dr Nikola Barović, v. d. predsjednik Komore.

- Advertisement -

“Poštovane kolege želim još jednom da vas obavijesti i pozovem na sutrašnji sastanak u 11 sati u hotelu “Ramada” u Podgorici, kada ćemo osnovati podružnicu Podgorica za opstine Podgorica, Tuzi i Danilovgrad. Takođe, želim da ukažem na to da kolege ne nasijedaju na meilove koje im ovih dana šalje apsolutno nelegitimna uprava komore i ljudi orijentisani oko njih. Ne brane oni interese kolega i same Komore, već svoje lične interese, brane oni kolege njihova velika lična primanja koja crpe iz bankovnog računa Komore, mislim da je to više svakome jasno. Iako pokušavaju da akt o Podružnicama stave van snage, imam potrebu da i njih i vas podsjetim da su podružnice definisane Statutom komore. Zato kolege, sjutra u 11 sati u Ramadu, da osnujemo podružnicu Podgorica i pripremimo se za legano preuzimanje Komore”, stoji u saopštenju dr Barovića.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -