NaslovnaEdukacija“Ortodontska terapija ortofolijama - Master Class” 24. marta u Banjaluci

“Ortodontska terapija ortofolijama – Master Class” 24. marta u Banjaluci

- Advertisement -

Zubotehnička laboratorija FullDent organizovaće u svojim prostorijama kurs “Ortodontska terapija ortofolijama – Master Class” 24. marta u Banjaluci, a predavač će biti dr David Raičković.

Kurs je namijenjen ortodontima koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti primjene ortofolija, odnosno doktorima stomatologije koji žele da savladaju planiranje terapije koristeći ortofolije, a koji su prethodno odslušali osnovni kurs “Ortodontska terapija ortofolijama”.

Polaznici će biti u prilici da steknu praktična znanja u vezi sa planiranjem terapije za lakše i srednje teške slučajeve, popunjavanjem radnog naloga i komunikacijom sa tehničarom u laboratoriji.

AGENDA

09.00 Predavanje (Primjena biomehanike u terapiji ortofolijama; postavka atačmena, klinički slučajevi…)
10.40. Pauza
11.00 Praktični dio (Rad u grupi) I (Analiza modela, izrada plana terapije, popunjavanje naloga, analiza plana terapije u softveru)
13.00 Ručak
14.00 Praktični dio (Rad u grupi) II (Analiza modela, izrada plana terapije, popunjavanje naloga, analiza plana terapije u softveru)
16.00 Dodjela sertifikata, završetak skupa

Dr David Raičković je specijalista ortodoncije sa univerziteta Njujork,, Invisalign Diamond Apex Provider i klinički predavač u 25 zemalja svijeta od 2016. godine. Dobitnik je nagrade za najbolju terapiju Invisalign Summit UK and Ireland – London 2022, te direktor modula aligner ortodoncije poslijediplomskog studija na City of London Dental School i University of Bolton, UK.

Kotizacija za kurs košta 500 konvertabilnih maraka, a kurs je u akreditovan i bodovan od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske sa 4 boda za polaznike kursa.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacija mjesta na predavanju moguća je uz uplatu avansa od 100 konvertabilnih maraka, uz prethodnu najavu organizatoru.

Žiro račun za uplate (sa naznakom “Uplata za predavanje OTO MC 03/24”)
Komercijalna banka: 571-010-00001181-13
Primalac: Full Dent d.o.o. Banja Luka, Knjaza Miloša 15, 78000 Banja Luka

Informacije i rezervacije/prijave na broj telefona 066/168-257 ili na mejl adresu biljana.jaksic@fulldent.ba.

Više informacija o kompaniji FullDent možete pronaći na njihovoj prezentaciji na našem portalu OVDJE.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -