NaslovnaObavještenjaOrthoLine – pacijent može biti siguiran da je u pravim rukama

OrthoLine – pacijent može biti siguiran da je u pravim rukama

- Advertisement -

Kada jedna ordinacija posjedujete tim iskusnih i kvalitenih stručnjaka, kao što je slučaj sa ordinacijom OrthoLine iz Podgorice, onda pacijent može biti siguran da je u pravim rukama.

Stručni kadar uz upotrebu najsavremenije opreme i materijala, spreman je ispuni visoke standarde savremene stomatologije.

Radi se o članovima Ljekarske komore Crne Gore, čime preuzimaju sve obaveze i odgovornosti koje iz toga proističu.

Foto: stomatologija.me

Redovni su učesnici stručnih seminara i kongresa, kako u zemlji, tako i inostranstvu, koji pored znanja i višegodišnjeg iskustva, omogućava konstantan uvid u najsavremenije tokove pružanja stomatoloških usluga.

Savremena oprema i vrhunski materijali garantuju pacijentima besprekorne restauracije i visoku pouzdanost intervencija. Ordinacija je opremljena sa digitalnim Rentgen aparatom nove generacije, kod kojeg je zračenje smanjeno za 95%.

Doktori na raspolaganju imaju i intraoralnu kameru koja, pored toga sto omogućava da sami sagledate vašu situaciju (prije i poslije), pomaže u dijagnostikovanju promjena na nepristupačnim mjestima.

Foto: stomatologija.me

Ordinacija Orholine, takođe, opremljena je savremenom radiološkom opremom koja omogućava visoko kvalitetnu, brzu i preciznu dijagnostiku. Pacijentima nudi kompletnu uslugu rendgenskog snimanja, bilo pojedinih zuba ili cijele vilice.

Digitalni ortopan
Ortopan je panoramski snimak gornje i donje vilice koristi se u dijagnosticke svrhe i gotovo uvijek je sastavni dio prvog pregleda pacijenta.

U ordinaciji se RVG senzor za snimanje pojedinačnih zuba. Najsavremenijom opremom za digitalnu radiološku dijagnostiku garantuje se pacijentima minimalno zračenje uz odlične rezultate, odnosno visokokvalitetne snimke.

Usluge: Dječija i preventivna stomatologija, Konzervativna stomatologija, Estetska stomatologija, Protetika, Oralna hirurgija, Ortodoncija, Implantologija, Hijaluronski fileri, Izbjeljivanje zuba, Parodontologija.

Ukoliko se odlučite za ordinaciju „OrthoLine“, budite sigurni da ste na pravom mjestu, jer ćete, na kraju, biti zadovoljni uslugom i kvalitetom radova.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -