Naslovna Obavještenja Ordinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Ordinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Udruženje Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Pomoć u zadovoljavanju osnovnih ljudskih potreba timovi Pomozi.ba pružaju povratnicima, starim i iznemoglim licima, samohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, djeci bez roditelja, osobama sa invaliditetom, oboljelima, migrantima…

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Od svog osnivanja 2012. godine do danas, Udruženje Pomozi.ba pomoglo je oko 700.000 osoba kroz različite projekte i humanitarne akcije. Od prije dva, tri dana, partner ove organizacije postala je Stomatološka ordinadcija Širbegović iz Sarajeva.

„Živimo u izazovno vrijeme. Što smo više udaljeniji jedni od drugih to bolje. A ujedno nikad nismo bili potrebniji onima koji našu pomoć trebaju. Sebi smo ispunili veliku želju i postali smo partner humanitarne organizacije Pomozi.ba. Potpisali smo Memorandum o saradnji po kojem će Stomatologija Širbegović biti podrška njihovim glavnim projektima pomoći ugroženim kategorijama stanovništva.

Foto: Facebook/ordinacija Širbegović
Foto: Facebook/ordinacija Širbegović

Oduševili smo se entuzijazmu, volji i uloženom trudu ljudi u Pomozi.ba da dođu do svakog čovjeka kome je potrebna pomoć. U narednom periodu bićemo njihova aktivna podrška. Nažalost, potrebe organizacije su jako velike i svaka pomoć im je dobro došla. Ovim putem apelujemo i na druge koji su u mogućnosti da podrže ljude organizacije Pomozi.ba u njihovim naporima“, stoji u saopštenju ordinacije Širbegović.

- Advertisment -

POPULARNO

Javni poziv FZOCG za dostavljanje ponuda radi zaključivanja ugovora o pružanju stomatološke zdravstvene zaštite

Na osnovu člana 82 i 85 Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju („Sl. list CG“ br. 06/16, 02/17, 22/17, 13/18 i 67/19) ,...

Još jedan odličan mjesec za naš portala, blizu smo brojke od dva miliona otvorenih stranica za godinu dana

Portal www.stomatologija.me nastavlja trend odlične čitanosti iz mjeseca u mjesec. Novembar smo okončali sa 181.792 otvorenih stranica i 56.089 pojedinačna ulaska.

Medodent – kvalifikovano osoblje pruža laboratorijske usluge po najvišim svjetskim standardima

Praćenjem savremenih tehnologija i u korak sa svjetskom dentalnom industrijom u zubotehničkoj laboratoriji Medodent se primjenjuje poseban način izrade dentalnih nadoknada.

Bol i preskakanje viličnog zgloba

Vilični ili temporomandibularni zglob (TMZ) je parni (lijevi i desni) i jedini zglob na glavi. Vilični zglob povezuje jednu kost, donju vilicu...
- Advertisment -