fbpx
NaslovnaObavještenjaOrdinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Ordinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Udruženje Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Pomoć u zadovoljavanju osnovnih ljudskih potreba timovi Pomozi.ba pružaju povratnicima, starim i iznemoglim licima, samohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, djeci bez roditelja, osobama sa invaliditetom, oboljelima, migrantima…

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva
- Advertisement -

Od svog osnivanja 2012. godine do danas, Udruženje Pomozi.ba pomoglo je oko 700.000 osoba kroz različite projekte i humanitarne akcije. Od prije dva, tri dana, partner ove organizacije postala je Stomatološka ordinadcija Širbegović iz Sarajeva.

„Živimo u izazovno vrijeme. Što smo više udaljeniji jedni od drugih to bolje. A ujedno nikad nismo bili potrebniji onima koji našu pomoć trebaju. Sebi smo ispunili veliku želju i postali smo partner humanitarne organizacije Pomozi.ba. Potpisali smo Memorandum o saradnji po kojem će Stomatologija Širbegović biti podrška njihovim glavnim projektima pomoći ugroženim kategorijama stanovništva.

Foto: Facebook/ordinacija Širbegović
Foto: Facebook/ordinacija Širbegović

Oduševili smo se entuzijazmu, volji i uloženom trudu ljudi u Pomozi.ba da dođu do svakog čovjeka kome je potrebna pomoć. U narednom periodu bićemo njihova aktivna podrška. Nažalost, potrebe organizacije su jako velike i svaka pomoć im je dobro došla. Ovim putem apelujemo i na druge koji su u mogućnosti da podrže ljude organizacije Pomozi.ba u njihovim naporima“, stoji u saopštenju ordinacije Širbegović.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -