fbpx
NaslovnaObavještenjaOrdinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Ordinacija Širbegović postala partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

- Advertisement -

Udruženje Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Pomoć u zadovoljavanju osnovnih ljudskih potreba timovi Pomozi.ba pružaju povratnicima, starim i iznemoglim licima, samohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, djeci bez roditelja, osobama sa invaliditetom, oboljelima, migrantima…

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Od svog osnivanja 2012. godine do danas, Udruženje Pomozi.ba pomoglo je oko 700.000 osoba kroz različite projekte i humanitarne akcije. Od prije dva, tri dana, partner ove organizacije postala je Stomatološka ordinadcija Širbegović iz Sarajeva.

„Živimo u izazovno vrijeme. Što smo više udaljeniji jedni od drugih to bolje. A ujedno nikad nismo bili potrebniji onima koji našu pomoć trebaju. Sebi smo ispunili veliku želju i postali smo partner humanitarne organizacije Pomozi.ba. Potpisali smo Memorandum o saradnji po kojem će Stomatologija Širbegović biti podrška njihovim glavnim projektima pomoći ugroženim kategorijama stanovništva.

Foto: Facebook/ordinacija Širbegović
Foto: Facebook/ordinacija Širbegović

Oduševili smo se entuzijazmu, volji i uloženom trudu ljudi u Pomozi.ba da dođu do svakog čovjeka kome je potrebna pomoć. U narednom periodu bićemo njihova aktivna podrška. Nažalost, potrebe organizacije su jako velike i svaka pomoć im je dobro došla. Ovim putem apelujemo i na druge koji su u mogućnosti da podrže ljude organizacije Pomozi.ba u njihovim naporima“, stoji u saopštenju ordinacije Širbegović.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -