Naslovna Obavještenja Ordinacija „Lars Dent“ - dugogodišnje iskustvo i kvalitet radova su najbolja preporuka

Ordinacija „Lars Dent“ – dugogodišnje iskustvo i kvalitet radova su najbolja preporuka

Stomatološka ordinacija „Lars Dent“ iz Podgorice je poslije dugogodišnjeg iskustva ponosna na veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Doktorke iz ove ordinacije su mnogim pacijentima sačuvali oralno zdravlje i vratili osmijeh na lice, a kvalitet radova je najbolja preporuka.

Pouzdanost i osoblje uvijek spremno da pomognu pacijentu u prijatnoj atmosferu je ono na čemu je izgrađena reputaciju i povjerenje pacijenata.

Dr Staša Kostić (Foto: Facebook/ordinacija Lars Dent)

Sjajnu ekipu predvodi Staša Kostić, spec. preventivne i dječije stomatologije. Iza doktorke je veliko iskustvo, pomogla je mnogoj djeci u zbrinjavanju njihovih problema sa oralnim zdravljem, a dječiji osmijeh na kraju tretmana je za najveća nagrada.

„Najčešći problemi zbog kojih roditelji dovode djecu je bol zuba. Takvih je 70 odsto. Najčešći uzrok tih problema je loša edukacija roditelja i potpuno odsustvo primjene postulata preventivne stomatologije. Poznato je da roditelji svoj obrazac ponašanja o održavanju oralne higijene prenose na svoju djecu. Zbog loše edakucije, većina roditelja ima mišljenje da zube mliječne denticije ne treba stomatološki tretirati jer će da se mijenjaju. Takvi roditelji djecu dovode u stomatološku ordinaciju prvi put sa pojavom bola zuba i tako ulaze u krug problema koje su sami stvorili svojoj djeci i sebi“, objasnila je svojevremeno u intervjuu za naš portal dr Staša Kostić.

U uspješnoj ekipi je i doktorka Milica Šćekić, koja kao i Staša Kostić, svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći računa o njegovim željama, potrebama ali i o mogućnostima.

Foto: Facebook/ordinacija Lars Dent

„Osjetljivost zuba na toplo, hladno i slatko je česta nus pojava nakon promjene plombe. Ovakve promjene nastaju kao posljedica hemijskog djelovanja lijekova na pulpu i prolaznog su karaktera. Obično traju par dana, ali ako plomba zahvata veliku površinu bolne senzacije znaju da traju i do mjesec dana. Moguće je pored navedenih promjena da se javi bol na zagriz. Bol na zagriz nastaje kada je plomba “visoko”, to zahtijeva preoblikovanje plombe i uspostavljanje adekvatne okluzije, nakon čega bolne senzacije nestaju. Ovakve promjene nisu razlog za brigu i ne zahtijevaju upotrebu anelgetika“, objasnila je, odgovarajući na pitanja naših čitalaca, doktorka Šćekić.

U ordinaciji „Lars Dent“ koriste najsavremenije i najnovije stomatološke materijale, tehnologiju i opremu. Pomno se prate naučna dostignuća iz stomatologije učestvujući na kongresima, seminarima, prezentacijama itd.

Implementacijom preventivnog progroma u ovoj ordinciji, ima nekoliko generacija bez zubnog kvara, koje se i dalje prate uz obostrano zadovoljstvo.

Kompletnom sanacijom zubnog kvara i protetskom nadoknadom izgubljenih zuba, pacijenti uživaju u potpunom komforu oralnog zdravlja.

Ordinacije je u privatno javnom parternstvu sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore.

Usluge: preventivni program, dječija stomatologija, kompletno saniranje zubnog kvara sa liječenjem korijena zuba, oralno hiruški zahvati sa ekstrakcijom zuba, implanti, protetika (solo krune, mostovi, proteze), saniranje parandetoze i ortodoncija (mobilni i fiksni aparati za djecu)

Od momenta kada prvi put pređete prag ove ordinacije, budite sigurni da se ste na putu potpunog oporavka i trajnog rješavanja svih problema sa zubima.

- Advertisment -

POPULARNO

Stupio na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, velike novčane kazne za nepoštovanje

Objavljivanjem u Službenom listu (broj 64/2020), stupio je na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Kako stres utiče na vaše zube?

Već je poznato da prilikom stresnih situacija možete da dobijete glavobolju, bolove u stomaku, ali i osjećaj “da ćete pući”.

Snimak zuba – sve što treba da znate

Snimak zuba u stomatologiji koristi se kao pomoćno dijagnostičko sredstvo. Uz pomoć njega stomatolog može da procijeni stanje zuba i okolne kosti....

Deset zanimljivih činjenica o zubima koje možda niste znali

Usta nisu sterilna sredina!Nikako! U ustima živi preko 250 vrsta bakterija. Kako onda to da je četkanje toliko važno ako ih tako...
- Advertisment -