Naslovna Obavještenja Ordinacija „Dr Dašić“ - Cilj je da posjete stomatologu postanu stvar kulture...

Ordinacija „Dr Dašić“ – Cilj je da posjete stomatologu postanu stvar kulture zdravog življenja

Već skoro deceniju i po (ordinacija osnovana decembra 2006. godine) uspješno pružamo kompletne stomatološke usluge i djeci i odraslima.

Odmah po dolasku, dočekaće Vas ljubazno osoblje koje će se potruditi da, u saradnji sa Vama, nađe najbolje rešenje za sve probleme koje imate u sa vašim zubima i usnom dupljom. Zadovoljan pacijent je najveći uspjeh i satisfakcija.

U ordinaciji „Dr Dašić“, velika pažnja se poklanja redovnim edukacijama, preko kojih osoblje unapređuje znanje, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluga.

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Velika pažnja se poklanja i edukaciji pacijenata, koji se ukazuje na prethodne greške i davanjem objašnjenja o svemu što se koristi u terapijske svrhe. Na taj način, približavajući stomatologiju pacijentima, suzbijamo strah i predrasude kod pacijenata.

Osnovni cilj je da osmijeh pacijenta bude prijatan i radostan osjećaj, a ne još jedno stresno iskustvo, kao i da posjete stomatologu postanu stvar kulture zdravog življenja.

Usluge koje „Dr Dašić“ nudi su: resaturativna i konzervativna stomatologija, dječija i preventivna stomatologija, parodontologija, orlana hirurgija, stomatološka protetika, implantologija, protetika na implantima, izrada metalkeramičkih i bezmetalnih nadoknada, ortodoncija i estetska stomatologija.

Ordinira Dr Suzana Dašić, koja put ka stomatologiji zacrtava 1988. godine kada je upisala srednju Zubotehničku školu u Beogradu, koju je završila 1992. godine.

Iste godine upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu na kojem diplomira 11. marta 1999. godine Pripravnički staž započinje u DZ Savski Venac gdje, nakon položenog stručnog ispita, zasniva radni odnos kao doktor stomatologije – prvo na odjeljenju konzervative, a potom dječije i preventivne stomatologije.

U novembru 2006. godine napušta posao u domu zdravlja i osnoiva privatnu ordinaciju “Dr Dašić” koja uspješno posluje i danas. Redovno posjećuje stručne skupove, seminare i kongrese na kojima upoznaje i redovno prati savremena dostignuća u stomatologiji, koja prenosi i u svoju stomatološku praksu.

Svoj rad zasniva na saradnji sa kolegama različitih specijalnosti sa ciljem da pacijenti stomatološke ordinacije “Dr Dašić” budu zadovoljni, zdravi i edukovani.

- Advertisment -

POPULARNO

Poslije vađenja zuba, rana nikako ne smije da se ispira

Vađenje zuba u nekom trenutku u životu postane neophodnost. Ukoliko dozvolimo da se dogodi da je vađenje zuba potrebno, onda sa tim...

Naučnici tvrde: Broj zuba otkriva probleme sa zdravljem i koliko ćete živjeti

Redovna oralna higijena je osnovna stvar kod svakog čovjeka iz estetskih razloga, ali i mnogo zdravstvenih. Pregledom usne duplje može da se...

Predstavljamo: Super-Snap Mini-Kit

Super-Snap diskovi na jednostavan način poliraju i obrađuju kompozite brzo i sigurno. Diskovi različitih veličina i finoće imaju elastične držače, koji se...

U julu smo imali preko 190.000 otvorenih stranica, 32% više nego prethodni mjesec

Još jedan fenomenalan mjesec je iza nas, kada je u pitanju čitanost portala www.stomatologija.me. Imali smo 190.323 otvorene stranice i 62.689 pojedinačnih...
- Advertisment -