Naslovna Obavještenja Ordinacija „Dr Dašić“ - Cilj je da posjete stomatologu postanu stvar kulture...

Ordinacija „Dr Dašić“ – Cilj je da posjete stomatologu postanu stvar kulture zdravog življenja

Već skoro deceniju i po (ordinacija osnovana decembra 2006. godine) uspješno pružamo kompletne stomatološke usluge i djeci i odraslima.

Odmah po dolasku, dočekaće Vas ljubazno osoblje koje će se potruditi da, u saradnji sa Vama, nađe najbolje rešenje za sve probleme koje imate u sa vašim zubima i usnom dupljom. Zadovoljan pacijent je najveći uspjeh i satisfakcija.

U ordinaciji „Dr Dašić“, velika pažnja se poklanja redovnim edukacijama, preko kojih osoblje unapređuje znanje, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluga.

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Velika pažnja se poklanja i edukaciji pacijenata, koji se ukazuje na prethodne greške i davanjem objašnjenja o svemu što se koristi u terapijske svrhe. Na taj način, približavajući stomatologiju pacijentima, suzbijamo strah i predrasude kod pacijenata.

Osnovni cilj je da osmijeh pacijenta bude prijatan i radostan osjećaj, a ne još jedno stresno iskustvo, kao i da posjete stomatologu postanu stvar kulture zdravog življenja.

Usluge koje „Dr Dašić“ nudi su: resaturativna i konzervativna stomatologija, dječija i preventivna stomatologija, parodontologija, orlana hirurgija, stomatološka protetika, implantologija, protetika na implantima, izrada metalkeramičkih i bezmetalnih nadoknada, ortodoncija i estetska stomatologija.

Ordinira Dr Suzana Dašić, koja put ka stomatologiji zacrtava 1988. godine kada je upisala srednju Zubotehničku školu u Beogradu, koju je završila 1992. godine.

Iste godine upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu na kojem diplomira 11. marta 1999. godine Pripravnički staž započinje u DZ Savski Venac gdje, nakon položenog stručnog ispita, zasniva radni odnos kao doktor stomatologije – prvo na odjeljenju konzervative, a potom dječije i preventivne stomatologije.

U novembru 2006. godine napušta posao u domu zdravlja i osnoiva privatnu ordinaciju “Dr Dašić” koja uspješno posluje i danas. Redovno posjećuje stručne skupove, seminare i kongrese na kojima upoznaje i redovno prati savremena dostignuća u stomatologiji, koja prenosi i u svoju stomatološku praksu.

Svoj rad zasniva na saradnji sa kolegama različitih specijalnosti sa ciljem da pacijenti stomatološke ordinacije “Dr Dašić” budu zadovoljni, zdravi i edukovani.

- Advertisment -

POPULARNO

Loše navike sa kojima bi trebalo da prestanete radi zdravijih zuba

Stomatolozi često primaju pacijente sa istrošenim zubima, povredama zuba, karijesima, pukotinama zuba i bolesnim desnima. U nekim slučajevima,...

Kako pandemija SARS-CoV-2 utiče na penzionisanje u stomatologiji?

Kada se počela primjenjivati široka obustava rada radi suzbijanja pandemije SARS-CoV-2, broj nezaposlenih u mnogim zemljama se brzo povećavao.

Sve što trebate znati prije ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati su titanijumske nadoknade koji se ugrađuju u viličnu kost, kako bi zamijenili korijene zuba koji nedostaju.

Webinar: “Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”

Geistlich Webinar World Tour 2020 nastavlja se 25. avgusta. Nova tema je „Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”, a...
- Advertisment -