fbpx
NaslovnaObavještenjaOrdinacija Dr Barović jednom mjesečno besplatno vraća osmijeh na lica pacijenata

Ordinacija Dr Barović jednom mjesečno besplatno vraća osmijeh na lica pacijenata

Stomatološka ordinacija “Dr Barović” iz Podgorice će u narednom periodu, jednom mjesečno, nekome od pacijenata koji nisu u prilici da plate stomatološke usluge, besplatno vraćati osmijeh na lice.

Naime, svaki dan u ordinaciju dolaze ljudi koi žele i trebaju stručnu pomoć, ali ne mogu da je priušte jer to često budu finansijski zahtjevne intervencije. Iz tog razloga se doktor Nikola Barović odlučio na ovaj korak.

- Advertisement -

“S obzirom da se u ordinaciji često dogodi scena kad bi pacijenti željeli određenu uslugu ali zbog nedostatka finansija nisu u prilici da sebi to priušte. Mi želimo da u narednom perioodu, jednom mjesečno, uvedemo praksu da jednom pacijentu odnosno nekome kome je to neophodno, a ko nije u prilici da sebi priušti usluge ove vrste, da omogućimo kompetno zbrinjavanje zuba i osmijeh beslatno, naravno, bez obzira šta je u pitanju”, objasnio je dr Barović.

Jedina stvar koju treba da uradite da biste bili dio ove divne priče jeste da posjetite Instagram profil ordinacije i da u DM pošaljete ime osobu za koju mislite da to zaslužuje i zašto.

Možete napisati jedan razlog za tu jednu osobu, ali to mora biti iskreno i iz srca.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -