NaslovnaObavještenjaOrdinacija Dr Barović jednom mjesečno besplatno vraća osmijeh na lica pacijenata

Ordinacija Dr Barović jednom mjesečno besplatno vraća osmijeh na lica pacijenata

- Advertisement -

Stomatološka ordinacija “Dr Barović” iz Podgorice će u narednom periodu, jednom mjesečno, nekome od pacijenata koji nisu u prilici da plate stomatološke usluge, besplatno vraćati osmijeh na lice.

Naime, svaki dan u ordinaciju dolaze ljudi koi žele i trebaju stručnu pomoć, ali ne mogu da je priušte jer to često budu finansijski zahtjevne intervencije. Iz tog razloga se doktor Nikola Barović odlučio na ovaj korak.

“S obzirom da se u ordinaciji često dogodi scena kad bi pacijenti željeli određenu uslugu ali zbog nedostatka finansija nisu u prilici da sebi to priušte. Mi želimo da u narednom perioodu, jednom mjesečno, uvedemo praksu da jednom pacijentu odnosno nekome kome je to neophodno, a ko nije u prilici da sebi priušti usluge ove vrste, da omogućimo kompetno zbrinjavanje zuba i osmijeh beslatno, naravno, bez obzira šta je u pitanju”, objasnio je dr Barović.

Jedina stvar koju treba da uradite da biste bili dio ove divne priče jeste da posjetite Instagram profil ordinacije i da u DM pošaljete ime osobu za koju mislite da to zaslužuje i zašto.

Možete napisati jedan razlog za tu jednu osobu, ali to mora biti iskreno i iz srca.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -