Naslovna Obavještenja Ordinacija Buntić - jedna od odlika je i posvećen pristup svakom pacijent

Ordinacija Buntić – jedna od odlika je i posvećen pristup svakom pacijent

Stomatološka ordinacija sa zubotehničkom laboratorijom “Buntić” je porodična ordinacija koja se nalazi u Baru i godinama se uspješno bavi implantologijom, protetikom, ortodoncijom, preventivnom i konzervativnom stomatologijom.

Pored kvalitetne usluge, kao dio ponude izdvajaju se i najsavremenijiji visokokvalitetni materijali renomiranih proizvođača i savremeni tehnološki pristup.

Pacijente će dočekati ugodan ambijent i opuštena atmosfera, a jedna od odlika po kojoj je ova ordinacija poznata je i posvećen pristup svakom pacijentu.

Foto: stomatologija.me

Trajna edukacija i sticanje novih iskustava jedan su od garanta kvaliteta u ordinaciji “Buntić”.

Usluge:
*Konzervativa
*Protetika*Ortodoncija
*Implantologija
*Preventiva

Ukoliko se odlučite da o vašem oralnom zdravlju brine ordinacija „Buntić“, onda možete biti sigurni da se u pravim rukama.

- Advertisment -

POPULARNO

Rad s djecom i osobama s posebnim potrebama u stomatološkoj ordinaciji

Rad s djecom i osobama s posebnim potrebama zahtijeva potpuno individualan pristup koji se nikako ne može uklopiti u postojeće okvire rada...

Predstavljamo: Mašina za frezovanje D10, Yenadent

Mašina za frezovanje D10 za sve meke materijale i keramike! Materijali koji mogu da se obrađuju: cirkonija, PMMA, vosak, litijum disilikat, PEEK.

Prosječne cijene stomatoloških usluga u Podgorici

Zbog velikog interesovanja čitalaca, portal www.stomatologija.me objavljuje prosječne cijene stomatoloških usluga u Podgorici. Prvi stomatološki pregled košta 10,...

U Beogradu u četvrtak počinje 19. Kongresa stomatologa Srbije i traje do 3. oktobra

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovati 19. Kongres stomatologa Srbije, koji je na programu od...
- Advertisment -