NaslovnaObavještenjaOktobar je donio rekordnu čitanost – 577.458 otvorenih stranica i 126.095 pojedinačnih...

Oktobar je donio rekordnu čitanost – 577.458 otvorenih stranica i 126.095 pojedinačnih ulazaka mahom pacijenata

- Advertisement -

Portal stomatologija.me iz mjeseca u mjesec je bilježio veliku čitanost, da bi u oktobru prešao magičnu cifru od 500.000 otvorenih stranica. Deseti kalendarski mjeseca 2022. godine donio je 577.458 otvorenih stranica i 126.095 pojedinačnih ulazaka, mahom pacijenata.

Analitika za oktobar

To je apsolutni rekod od osnivanja portala. Ova cifra je velika satisfakcija za uloženi rad i trud. Svega ovoga ne bi bilo bez vjernih čitalaca, koji su prepoznali kvalitet i u svakom trenutku su mogli da dobiju aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, informišu se od cijenama stomatoloških usluga, dobiju savjete vezane za oralno zdravlje, savjete stomatologa… Veliku zahvalnost, takođe, dugujemo našim saradnicima i poslovnim partnerima iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije…

Ono što je obilježilo oktobar je veliki broj ulazaka u rubrike stomatološke ordinacije – BiH, Crna Gora, Srbija. Svaka ordinacija je imala od šest do osam pregleda na dnevnom nivou. Interesovanje je bilo za stomatološke proizvode, jer smo skoro svakog dana predstavljali po jedan od proizvoda distributera sa kojima sarađujemo.

Tradicija ni ovog puta nije iznevjerena, najviše ulazak bilo je i Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije. Kada su gradovi u pitanju, prednjačili su Beograd, Banjaluka, Sarajevo, Podgorica, Zagreb…

Regionalna viber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, nastavila je da „raste“, sada imamo preko 1.200 članova. Grupa je napravljena sa ciljem da na jednom mjestu dobijate sve informacije vezane za edukativne skupove (seminari, kursevi, kongresi), koji se organizuju u regionu i na Balkanu. Ukoliko i Vi želite da se priključite, dovoljno je da pošaljete viber poruku na broj telefona +382 67 002 100 (sms/viber).

Brojke o posjetama su nam motiv da i u narednom periodu nastavimo u istom ritmu i da našim vjernim čitaocima i dalje prvi serviramo sve aktuelnosti vezane za stomatologiju.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -