Naslovna Edukacija Okrugli sto i radionica: Prevencija infekcije u stomatologiji

Okrugli sto i radionica: Prevencija infekcije u stomatologiji

Denty-GoldDental u saradnji sa Miofarmom i Schülke & Mayrom, organizuje okrugli sto sa radionicom.

Tema je „Prevencija u stomatologiji“, a biće održan 4. jula početkom u 13 sati u prostorijama ortodontske ordinacije „Ortis“ (Vojvode Putnika 11, Novi Sad).

„Firma Schülke&Mayr GmbH“ je 130 dugih godina posvećena samo jednom cilju – istraživačkom radu i proizvodnji sredstava za dezinfekciju vrhunskog kvaliteta.

„Miofarm d.o.o.“ tim je ponosan što smo tokom 25 godina uspješne saradnje sa tako renomiranim proizvođačem postali integralni dio njihovog naučno-istraživačkog tima.

Zahvaljujući tome, na ovom okruglom stolu ćemo vam staviti na raspolaganje svo naše znanje i iskustvo o preparatima, konceptu prevencije infekcija i planu opšte higijene u stomatologiji, jer želimo da i vi znate sve ono što mi znamo.

Štite sebe i svoje pacijente na najbolji i najpouzadniji način uvijek, a pogotovo sada!

Broj učesnika je ograničen, pa je potrebno na vrijeme obezbijediti mjesto. Na sljedećem linku možete se prijaviti.

Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona +381 21 64 90 423 i +381 62 444 246, kao i putem e-maila: info@denty-golddental.com

- Advertisment -

POPULARNO

Stupio na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, velike novčane kazne za nepoštovanje

Objavljivanjem u Službenom listu (broj 64/2020), stupio je na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Kako stres utiče na vaše zube?

Već je poznato da prilikom stresnih situacija možete da dobijete glavobolju, bolove u stomaku, ali i osjećaj “da ćete pući”.

Snimak zuba – sve što treba da znate

Snimak zuba u stomatologiji koristi se kao pomoćno dijagnostičko sredstvo. Uz pomoć njega stomatolog može da procijeni stanje zuba i okolne kosti....

Deset zanimljivih činjenica o zubima koje možda niste znali

Usta nisu sterilna sredina!Nikako! U ustima živi preko 250 vrsta bakterija. Kako onda to da je četkanje toliko važno ako ih tako...
- Advertisment -