fbpx
NaslovnaEdukacijaOdržan seminar iTop u Baru: Stomatolozi učili o oralnoj higijeni

Održan seminar iTop u Baru: Stomatolozi učili o oralnoj higijeni

- Advertisement -

Piše: Dašić Jovan

BAR – iTop intro seminar, namijenjen stomatolozima i studentima stomatologije koji se bave edukacijom pacijenata o oralnom zdravlju, završen je u subotu u luksuznom kompleksu Ruža Vjetrova u Baru.

Predavanje je održala Dr Nataša Martić, spec. parodontologije i oralne medicine, sertifikovani iTop predavač.

Seminar je imao i praktični dio koji su vodili instruktori: Dr Žana Popović, Dr Nikola Barović, Dr Vera Milović, Dr Milan Martinović i Dr Nikola Tadić

Na skupu je učestvovalo 45 stomatologa iz svih gradova Crne Gore. Podršku ITOP-u je bio brend CURAPROX, kao i firma NAll Internacional na čelu sa brend menadžerkom Jovanom Radović.

Svi učesnici seminara su dobili sertifikate za INTRO instruktora oralne higijene.

iTOP podrazumijeva učenje o pravilnoj oralnoj higijeni i trajnoj motivaciji za svakodnevnu primjenu naučenih vještina. To je individualni trening oralne profilakse.

iTOP se sastoji od 3 nivoa – Intro, Advanced i Top nivo (Instruktor).

iTOP INTRO nivo predstavlja revolucionarni pristup individualnoj profilaksi, upotpunjenom učenjem o pravilnom korištenju pomoćnih sredstava, intenzivnim praktičnim radom u malim radionicama po principu rada „touch to teach“. Ovaj nivo predstavlja osnovni trening za stomatologe i studente koji su uvjereni da se budućnost stomatologije temelji na profilaksi.

Leave a Reply

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -