NaslovnaObavještenjaOdržan EODC v4.0 - European Open Dental Congress

Održan EODC v4.0 – European Open Dental Congress

- Advertisement -

Tokom 22. i 23. oktobra 2022. godine u hotelu MONA PLAZA, Beograd, održan je međunarodni kongres EODC v4.0 – European Open Dental Congress! EODC v4.0 je organizovan u saradnji sa 21. kongresom stomatologa Srbije, koji je održan 20. i 21. oktobra 2022.

” EODC v4.0, kao hibridni događaj, omogućio je učešće uživo i praćenje kongresa za učesnike koji nisu bili u mogućnosti da dođu u Beograd, zbog trenutne situacije u svijetu. Tokom EODC v4.0 ostvareni su brojni novi kontakti između predavača iz različitih zemalja, a kao rezultat toga, novi međunarodni naučno-istraživački projekti se već planiraju.

Učestvovalo je više od 20 međunarodno priznatih predavača iz SAD, Kanade, Italije, Izraela, Jordana, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Obrađene su teme iz različitih oblasti stomatologije, sa posebnim akcentom na nove tehnologije i načine za unapređenje kvaliteta usluga koje se pružaju pacijentima.

Organizatori su ponosni na izvanredne rezultate koje su postigli u pogledu posećenosti, do 500 posjetilaca je prisustvovalo uživo tokom EODC v4.0. Ostvareno je preko 3.000 jedinstvenih pregleda direktnog prenosa, a gledaoci su bili iz 38 zemalja širom svijeta – Albanija, Australija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Kanada, Kina, Hrvatska, Kipar, Egipat, Francuska, Njemačka, Grčka, Hong Kong, Indija, Irska, Italija, Jamajka, Kuvajt, Severna Makedonija, Malta, Crna Gora, Holandija, Norveška, Oman, Filipini, Poljska, Rumunija, Saudijska Arabija, Srbija, Slovenija, Šri Lanka, Švedska, Švajcarska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeni Arapski Emirati Kraljevina, SAD, Vijetnam…

Ono što je najvažnije – proteklih dana organizatori su imali veoma pozitivne povratne informacije od učesnika, koji su se zahvalili svim organizatorima, osnivaču EODC-a Dejanu Ivoševiću i njegovom timu koji su ga organizovali i upotpunili, Kongresnom birou Srbije i svim učesnicima na odličnim predavanjima i razmjeni znanja! Već su počele pripreme za organizaciju za EODC v5.0…

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -