NaslovnaObavještenjaOdlična posjeta i u junu, za šest mjeseci imali smo preko milion...

Odlična posjeta i u junu, za šest mjeseci imali smo preko milion otvorenih stranica

- Advertisement -

Nastavlja se trend dobre čitanosti portala www.stomatologija.me. Jun mjesec smo završili sa 141.133 otvorene stranice i 45.723 pojedinačna ulaska.

Kada je u pitanju prva polovina 2020. godine, dolazi se do impozantne brojke od preko milion otvorenih stranica (1.007.725), čime smo skoro nadmašili cijelu prošlu godinu.

Analitika za jun mjesec

Kada se radi o prethodnom mjesecu, najviše posjeta imali smo ih Bosne i Hercegovine (28,32%), potom Srbije (27,50%) i Crne Gore (23,89%).

Potom slijede Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Amerika, Njemačka, Austrija, Švajcarska…

Po gradovima, najviše ulazaka bilo je iz Banjaluke, Sarajeva, Beograda i Podgorice. Slijedili su Zagreb, Split, Mostar, Tuzla, Novi Sad, Niš…

Kao i u prethodnom periodu, Banjaluka i Sarajevo su prednjačili po posjetama kada je BiH u pitanju. Čitali smo se i u Zenici, Tuzli, Brčkom, Mostaru, Doboju…

Analitika za prvih šest mjeseci 2020. godine

Beograđani su najviše čitali naš portal iz Srbije. Veliki broj ulazaka imali smo iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Subotice, Kraljeva…

Iz Podgorice i Kotora smo imali najviše ulazaka iz Crne Gore. Slijedili su Nikšić, Rožaje, Herceg Novi, Danilovgrad, Budva, Bar i Kolašin.

Zagreb i Split su predvodili gradove iz Hrvatske. Čitali smo se i u Osijeku, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu, Slavonskom brodu, Zadru…

Tokom proteklog mjeseca, kao i u ranijem periodu, bilo je veliko interesovanje za našu regionalnu vajber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, koja broji preko 600 članova.

Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Naš novi projekat live intervjui preko Instagrama je zaživio i trudićemo se da i u narednom periodu naši gosti budu eminentni stomatolozi, zubni tehničari…

U posljednjih 30-tak dana, veliki broj ljudi je preuzelo našu mobilnu aplikaciju za Android uređaje.

Preuzimanjem aplikacije, u prilici ste da u svakom trenutku dobijete aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine.

Procedura za skidanje aplikacije je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

eDENT, elektronski karton za vođenje stomatoloških ordinacija, je projekat koji smo pokrenuli prije više od pola godine, a i za njega je vladalo interesovanje ordinacije iz Crne Gore i okruženja.

I u narednom periodu ostanite uz portal www.stomatologija.me, kako bi svakodnevno bili upoznati sa aktuelnostima i novitetima iz stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -