fbpx
NaslovnaObavještenjaOdbrojavaju se dani do ovogodišnjeg Competencea u Beogradu

Odbrojavaju se dani do ovogodišnjeg Competencea u Beogradu

- Advertisement -

Svega par mjeseci je ostalo do počekta jednog od najvećih dentalnih skupova koji će ove godine kroz predavanja najeminentnijih stručnjaka današnjice “Istražiti digitalnu budućnost”. Nije teško pogoditi da je riječ o novom Competence in Esthetics koji će se u novembru održati u Beogradu.

Dakle, za sve one koji idu u korak sa vremenom, kojima je XXI vijek zaista stvarnost, a pri tom se i redovno edukuju, 10. novembar, idealna je prilika za proširivanje znanja i razmjenu iskustava sa stručnjacima koji spadaju u sami vrh svjetske stomatologije i zubne tehnike. Ivoclar Vivadent, kao osnivač i organizator ovog velikog događaja za kraj godine pružiće Vam šansu da u beogradskom BELEXPOCENTRU čujete predavanje međunarodno priznatih stručnjaka o različitim tehnikama digitalnog oblikovanja osmjeha pomoću CAD/CAM tehnologije.

Predavači

  • Dr. Galip Gurel (Turska)
  • Assoc. Prof. Stefan Koubi (Francuska)
  • Hilal Kuday (Turska)
  • Florin Cofar (Rumunija)
  • Lóránt Stumpf (Mađarska)
  • Domenico Vinci & Dr. Milena Fandiño Rodelo Vinci (Švajcarska).

Program ovogodišnjeg Comptencea možete pogledati na ovom linku.

Registracija i kotizacija

Kako stoji na zvaničnom marketijnškom materijalu cijena do 01. oktobra iznosiće svega 120 eura, dok će nakon tog datuma ulaznice stajati 150 eura. Za studente je obezbijeđen poseban popust, pa će mladi kolege uz priloženi indeks kao potvrdu o studiranju do 01. oktobra ulaznicu platiti po cijeni od 65 eura, dok će nakon tog datuma ista stajati 80 eura.

Online registracija se može napraviti na ovom linku.

Medijski  pokrovitelji

Stomatologija.me ove godine biće i medijski pokrovitelj ovog velikog skupa, pa do tada, a i tokom trajanja same konferencije možete očekivati nove informacije. Ukoliko nam to dozvole obaveze, potrudićemo se, naravno, i da budemo prisutni na Competenceu kako bi uživo prenijeli atmosferu sa jednog od najvećih dentlalnih skupova ove godine.

Kontakt

Kontakt osoba za Srbiju i Crnu Goru dr Ana Jevremović, a njoj se putem e-maila, na adresi ciebelgrade@gmail.com možete obratiti za sve dodatne detalje i informacije u vezi sa ovogodišnjim Competence in Esthetics.

kada je rije o Bosni i Hercegovini za sve detalje se možetepobratiti dr Danijeli Drakulić Čikara na e-mail adresu danijela.cikara@externals.ivoclarvivadent.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -