Od danas na portalu Stomatologija.me pridružuju nam se i ordinacije iz Bosne i Hercegovine

  Portal Stomatologija.me od danas pokreće novu rubriku na svojoj web lokaciji namijenjenoj svijetu stomatologije. U novoj rubrici svi oni kojima je potreban stomatolog pregledom web prezentacija moći će na jednostavan način da pronađu odgovarajućeg stručnjaka iz svog grada.

  Potreba za uvođenjem nove rubrike javila se nakon velikog broja zahtjeva koji nam upućuju sami ljekari i vlasnici ordinacija koji žele da postanu dio priče Stomatologija.me. Ovim smo bosanskohercegovačlkim stručnjacima, ordinacijama i klinikama omogućili da se predstave na najčitanijem stoomatološkom portalu u regionu Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

  Osim toga, na ovaj način izlazimo u susret i svojim cijenjenim čitaocima iz Bosne i Hercegovine koji svoje povjerenje u nas pokazuju i time što svakodnevno šalju pitanja i traže savjete za probleme koje mi prosleđujemo stručnim saradnicima. Upravo to povjernje koje imate u nas, koje nas čini najpouzdanijim klijentom i najčitanijim stomatološkim portalom u regionu, bio je jedan od povoda za otvaranje ove rubrike.

  Osim čitalaca, svoj benefit pronaći će i distributeri stomatološke opreme koji će na jednom mjestu imati listu web prezentacija sa kontakt podacima svojih potencijalnih klijenata. Otvaranjem ove rubrike, distributerima dajemo na uvid više od 100 stomatoloških ordinacija i zubotehničkih laboratorija iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na ovaj način i njima je olakšana potraga za potencijalno novim klijentima.

  Ovaj članak zaokružićemo ranijim zaključkom da naša priča, koja traje već četiri godine, nije završena već je na početku. Naša vrata ostaju otvorena za sve one koji žele da postanu dio ove priče i doprinesu razvoju dentala, podizanju svijesti građana o važnosti oralnog zdravlja, kao i međusobnoj razmjeni informacija i daljem razvoju.

  , , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.