NaslovnaObavještenjaNovodex - začetnik i promoter dentalne implantologije u Srbiji i Crnoj Gori

Novodex – začetnik i promoter dentalne implantologije u Srbiji i Crnoj Gori

- Advertisement -

“Novodex” je kompanija specijalizovana za inovativne stomatološke proizvode. Od svog osnivanja 1996. godine na prostoru Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, prepoznata je po kvalitetnom programu brendova stomatološke i medicinske opreme i materijala.

Nobel Biocare (Foto: novodex.rs)

U oblasti stomatologije ekskluzivni je zastupnik renomiranih svjetskih brendova, lidera u svojim oblastima:
*Implantni sistemi Nobel Biocare
*Biomaterijali i vođena regeneracija kosti – Geistlich Biomaterials
*Dijagnostika planiranja tretmana – Nobel Clinician

*CAD/CAM sistem – Nobel Procera
*Izbeljivači – Philips Zoom
*Električne četkice – Philips Sonicare
*Šavni materijal – Covidien

Geistlich (Foto: novodex.rs)

Posebno je prepoznatljiv kao začetnik i promoter dentalne implantologije u Srbiji i Crnoj Gori i od osnivanja kompanije redovno održava teorijsko-praktične i napredne kurseve iz dentalne implantologije.

Poslovni cilj je da se odabere i preporuči najkvalitetniji proizvodi uz pružanje obuke i savjeta za upotrebu, a sve sa ciljem optimalnih rezultata za doktorski tim i pacijente. Svi proizvodi u prodajnom programu su registrovani, prethodno provjereni i korišćeni od strane priznatih stručnjaka.

Bisco (Foto: novodex.rs)

Firma posjeduje ISO sertifikat menadzmenta kvaliteta. O kvalitetu govori činjenica da „Novodex“ ima višegodišnju uspješnu saradnju sa referentnim ustanovama kao što su: Stomatološki fakultet Beograd, Stomatološki fakultet Novi Sad, Stomatološki fakultet Niš,

Stomatološki fakultet Priština sa sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, zatim saradnja sa najvećim medicinskim centrima u Srbiji, kao što su Klinički centar Srbije, Vojnomedicinska Akademija, Klinički Centar Vojvodine, KBC ”Dragiša Mišović”, kao i mnogobrojne Stomatološke ordinacije širom zemlje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -