NaslovnaZanimljivostiNovo na portalu Stomatologija.me: Web prezentacije ordinacija iz Srbije

Novo na portalu Stomatologija.me: Web prezentacije ordinacija iz Srbije

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me, najčitaniji i najposjećeniji stomatološki portal u regionu, nastavlja sa rastom, a od ovog mjeseca na portalu vas očekuje još jedan novitet – web prezentacije stomatoloških ordinacija iz Srbije.

Na samom početku, kada smo se stidljivo priključili medijskoj mreži, web prezentacije na portalu Stomatologija.me imale su samo ordinacije iz Crne Gore. Na samom početku ih je bilo tek desetak da bi sada, nakon tri godine rada, web prezentacije na portalu imalo 82 ordinacije iz Crne Gore. Sada, zajedno sa  zubotheničkim laboratorijama i distributerskim kompanijama iz regiona imamo više od 100 zadovoljnih klijenata.

Stalni rad na sebi i kontinuirano napredovanje doveli su do toga da postanemo prepoznatljivi kao najpouzadniji izvor informacija iz svijeta dentala u regionu. Ono što nas čini drugačijim od ostalih je činjenica da smo jednako posvećeni pacijentima i ljekarima.

Naš rad tako nije ostao nezapažen ni među dentalnim djelatnicima u Srbiji pa su na našu adresu tokom ove godine stizali pozivi sa zahtjevima za kreiranjem web prezentacija ordinacija sa prostora Srbije. Kako do sada ni jedan posao nismo obavljali polovično čekali smo trenutak da se ispune svi neophodni tehnički uslovi i već od ovog mjeseca ordinacije i klinike iz Srbije dobile su svoj prostor na našem portalu.

Svima vama koji želite da postanete dio najuspješnijeg tima na prostoru bivše Jugoslavije kao garant našeg kvaliteta nudimo profesionalnost po kojoj smo uvijek bili prepoznatljivi. Taj kvalitet potvrđuje i 80 regionalnih i inostranih stručnjaka koji su do sada dali intervju za naš portal, a među njima možete naći najveća imena svjetske stomatologije poput dr Paola Mala sa kojim smo nedavno razgovarali.

Osim toga, još jedna potvrda našeg kvaliteta je i broj posjeta našeg portala koji stalno raste pa se već sada možemo pohvaliti sa više od 100 hiljada otvorenih strana na mjesečnom nivou. Ono što je zanimljivo je i da svaka od web prezentacija na našem portalu ima najmanje tri pregleda dnevno. Ako uzmemo u obzir činjenicu da se portal bavi isključivo stomatologijom, slobodno možemo reći da će svaku prezentaciju svakog dana pogleda tri potencijalna pacijenta – dalja računica je jasna.

Ukoliko i Vi želite da Vaša ordinacija ili klinika dobiju web prezentaciju obratite nam se i u toku jedne radne sedmice dobićete prezentaciju na kojoj će raditi tim iskusnih marketing menadžera i novinara.

Kontakt


E-mail adrese:

stomatologija.press@gmail.com

gondorcg@yahoo.com

Telefoni:

+382 69/ 602-376

+382 69/ 61-33-44

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -