Naslovna Obavještenja Novo iz Tehno Dentala - otvoren web shop

Novo iz Tehno Dentala – otvoren web shop

Kompanija Tehno Dental iz Podgorice, koja se od 2013. godine bavi distribucijom stomatološke opreme i materijala, proširila je svoje poslovanje.

Prije dvije nedelje, krenuo je web shop, koji je podijeljen u dvije sekcije. Jedna je stomatologija (potrošni materijali, oprema), a druga zubna tehnika (potrošni materijali, oprema).

Tako se na jednom mjestu (www.tehnodental.me) može naći kompletan asortiman proizvoda koji na raspolaganju ima ova uspješna podgorička kompanija.

Što se tiče same kupovine, izabrana roba se plaća pouzećem. Dostava za kupovinu preko 50 eura je besplatna na teritoriji Crne Gore.

Sama procedura kupovine je jednostavna. Izabere se proizvod, količina, upiše se ime i prezime, eventualno ime kompanije, grad, ulica i broj, e-mail i broj telefona.

Nakon toga „kuriri“ donose robu na adresu koja je ostavljena preko narudžbenice.

Ideja o otvaranju web shopa je postojala od ranije, ali su se tek sada stekli uslovi za njenu realizaciju.

Cilj je da se na ovaj način pokrije praktično čitav prostor bivše Jugoslavije, a uskoro se treba očekivati otvaranje web shopa za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Ono što se može nači na web shopu, možete pogledati na sljedećem linku.

- Advertisment -

POPULARNO

Stupio na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, velike novčane kazne za nepoštovanje

Objavljivanjem u Službenom listu (broj 64/2020), stupio je na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Kako stres utiče na vaše zube?

Već je poznato da prilikom stresnih situacija možete da dobijete glavobolju, bolove u stomaku, ali i osjećaj “da ćete pući”.

Snimak zuba – sve što treba da znate

Snimak zuba u stomatologiji koristi se kao pomoćno dijagnostičko sredstvo. Uz pomoć njega stomatolog može da procijeni stanje zuba i okolne kosti....

Deset zanimljivih činjenica o zubima koje možda niste znali

Usta nisu sterilna sredina!Nikako! U ustima živi preko 250 vrsta bakterija. Kako onda to da je četkanje toliko važno ako ih tako...
- Advertisment -