fbpx
NaslovnaEdukacijaNovi webinari Interdenta 11. i 12. februara

Novi webinari Interdenta 11. i 12. februara

- Advertisement -

Interdent iz Celja, distributer stomatološke opreme, nastavlja sa serijom webinara. Za 11. i 12. februar zakazana su nova dva, a teme su „Jedna keramika za sve Lumex AC“ i „Nova generacija laboratorijskih 3D skenera za maskimalnu efikasnost i preciznost“. Oba dana početak je u 15 sati.

O prvoj temi, predavanje će imati Samir Berisalić ZT. Upoznajte novu Vita Lumex AC keramiku koja je namijenjena fasetiranju širokog raspona konstrukcija. Fasetiranje cirkona, litij-dislikata, feldšpata i titana s istom keramikom, predstavlja izvanredno postignuće među kermičkim sistemima koji su trenutno dostupni na tržištu.

Provest ćemo vas kroz praktilnu demonstraciju nanošenja, objasniti sadržaj setova i funkcije pojedinih materijala. Prijaviti se možete najkasnije do 9. februara na e-mail: s.kukovic@interdent.cc

Drugog dana, predavač će biti ZT Mihael Skaza. Nova, sofisticirana T-serija Medit skenera, olakšava i ubrzava skakodnevni digitalni proces, preciznost skeniranih radova diže se na viši nivo, a moderan, elegantan i high-tech izgled samih aparata omogućava sa skenirate sa stilom.

Biće prikazan tok rada za skoro svaki slučaj. Prijava najkasnije do 10. februara na e-mail: s.kukovic@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -