NaslovnaZanimljivostiNovi trend u Rusiji: Slike Putina i Trampa na keramičkim krunicama (FOTO)

Novi trend u Rusiji: Slike Putina i Trampa na keramičkim krunicama (FOTO)

- Advertisement -

Nakon izbora Donalda Trampa na mjesto predsjednika Sjedinjenih Američki Država, njegovo prijateljstvo sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, „ozvaničeno“ je i na zubima jednog Rusa. Naime, neimenovani mladić začetnik je novog trenda – postavljanja keramičkih krunica sa likom Putina i Trampa, piše Russia Today.tramp putin

Osmjeh ovog mladića sada „krase“ predsjednici SAD i Rusije, a uslugu je dobio u dentalnoj klinici u Sočiju.

Pacijent koji je želeo da ostane anoniman, zamolio je svog stomatologa da na krunice doda pomenute detalje koje iscrtao nepoznati umjetnik.

Svaki portret pojedinačno stajao je pacijenta dodatnih 1000 eura, uz garanciju trajanja od najamanje 40 godina, ako ne i do kraja života.

Ljekar koji je zaslužan za ova „umjetnička djela“ kazao je kako ovo nije prvi put da mu poacijetni dolaze sa sličnim zahtjevima, ali je dodao da se najčešće ipak radi o inicijalima pacijenta.

Sa druge strane, mladić koji je na svom osmjehu ovjekovječio prijateljstvo ruskog i američkog predsjednika kazao je kako „poštuje Putina i Trumpa” i da se nada kako će SAD uskoro ukinuti sankcije prema Rusiji.

tramp putin1– To će biti moj posao učiniti lakšim – rekao je on, ne precizirajući čime se bavi.

S obzirom na turbulencije na geo-političkom planu, nadamo se da ovaj pacijent neće uskoro morati ponovo da mijenja lični izgled.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -