NaslovnaObavještenjaNovi partner našeg portala Stomatološka komora Srbije, potpisan memorandum o saradnji

Novi partner našeg portala Stomatološka komora Srbije, potpisan memorandum o saradnji

Spisak partnera portala www.stomatologija.me je sve veći. Poslije Stomatološke komore Crne Gore, Komore doktora stomatologije Republike Srpske i JZU „Zavod za stomatologiju“ iz Banjaluke, nova na listi je Stomatološkom komorom Srbije. Naš portal je na 3. Kongresu stomatologa Crne Gore u Bečićima, potpisao memorandum o saradnji sa ovom značajnom institucijom u svijetu stomatologije. Potpis na memorandum stavili su prof. dr Vitomir Konstantinović, direktor Stomatološke komore Srbije, kao i Miloš Novaković, osnivač portala www.stomatologija.me i vođa njegovog marketing tima, i urednik portala Danko Misita.

Svjesni da zajedničko djelovanje kroz nove projekte, na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i međusobnog informisanja, građanima Republike Srbije može donijeti višestruke benefite, potpisnici Memoranduma nalaze zajednički interes da: portal u oblasti stomatološke edukacije redovno obavještava stručnu javnost o radu Komore, preko Portala, a da Komora redovno obavještava Portal o svojim aktivnostima koje se tiču angažmana Komore. Potpisnici Memoranduma imaju zajednički cilj da redovno obavještavaju stručnu javnost o radu Komore, a u dijelu saradnje koje se tiču Memoranduma, objavama članaka na web strani i da preko Portala promovišu edukaciju opšte populacije i stručnu edukaciju, putem saradnje u organizovanju i medijskom pokrivanju i praćenju edukativnih skupova, do krajnjeg cilja koji bi se mogao sažeti u nastojanju podizanja svijesti građana o značaju oralnog zdravlja.

- Advertisement -

Saradnja će se realizovati u oblasti edukacije opšte populacije kroz predavanja i prezentacije u predškolskim ustanovama, predavanjima i prezentacijama u školskim ustanovama. Kreiranjem i vođenjem kampanje u medijima – po mogućnosti samostalno, ali i uz pomoć sponzora poput kompanija koja se bave proizvodnjom sredstava za održavanje oralne higijene, učestvovanjem na festivalima poput mnogobrojnih dječijih festivala na kojima bi se djeci, na njima prijemčiv način, približila važnost održavanje oralne higijene, ali i svim festivalima zdravlja koji se održavaju u Republici Srbiji. U oblasti edukacije stručne javnosti, kroz samostalno organizovanje seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova koje Komora već sprovodi u djelo, samostalno organizovanje seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova koje Portal ima u planu, zajedničkim organizovanjem seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova čiju bi realizaciju Strane potpisnice, svaka u skladu sa mogućnosti, učinile mogućim.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -