NaslovnaObavještenjaNova rekordna čitanost, april smo završili sa 243.568 otvorenih stranica

Nova rekordna čitanost, april smo završili sa 243.568 otvorenih stranica

- Advertisement -

Čitanost portala stomatologija.me nastavlja da raste. Nakon što smo u februaru imali dotadašnji rekord (127.504 otvorene stranice), u martu smo ga nadmašili (217.706).

Kruna dosadašnjeg rada bio je protekli mjesec koji smo završili sa najboljim brojkama za šest godina postojanja portala. Imali smo čak 243.568 otvorenih stranica i skoro 80.000 pojedinačnih ulazaka (79.268).

Kada saberemo posjete u februaru, martu i aprilu, dolazimo do impozantne brojke od 588.768 otvorenih stranica i 194.626 pojedinačnih posjeta.

Analitika za februar

Iz lokalnog okvira, izrasli smo u medij koji je čitan ne samo u regionu, već i u Evropi i svijetu.

Ovom prilikom zahvaljujemo se portalima ne samo iz Crne Gore, nego i iz svih zemalja bivše Jugoslavije, koji su prepoznali naš rad i trud i koji su prenosili ono što smo pisali u proteklom periodu.

Trudili smo se da uvijek budemo aktuleni, da dajemo provjerene i tačne informacije, u čemu smo i uspjeli.

Analitika za mart

O tome govori i čitanost, što nam je veliki motiv, ali i obaveza da i u narednom periodu nastavimo u istom ritmu.

Najviše posjeta bilo je iz Crne Gore (30,55%), potom iz Bosne i Hercegovine (26,48%) i Srbije (24.92%). Na četvrtom mjestu je Hrvatska, a u aprilu se „probudila“ i Sjeverna Makedonija.

Čitali smo se i u Sloveniji, Americi, Njemačkoj, Švajarskoj, Švedskoj, Italiji, Kanadi, Danskoj, Mađarskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima…

Kada su u pitanju gradovi, najviše posjeta imali smo iz Podgorice, Beograda, Banjaluke, Sarajeva i Zagreba.

Analitika za april

Naše tekstove su čitali i u Novom Sadu, Nišu, Tuzli, Mostaru, Zenici, Prijedoru, Bijeljini, Kragujevcu…

Podgorica je prednjačila po čitanosti u Crnoj Gori. Potom su slijedili Kotor, Nikšić, Rožaje, Danilovgrad, Herceg Novi, Budva, Bar i Kolašin.

U Bosni i Hercegovini smo bili najčitaniji u Banjaluci i Sarajevu, potom u Tuzli, Zenici, Prijedoru, Bijeljini, Doboju, Mostaru, Bihaću…

Kada je u pitanju Srbija, Beograd je bio grad iz kog smo imali najveći broj posjeta. Slijedili su Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Subotica…

Novi projekat našeg portala su i live intervjui i predavanja na Instagramu, sa kojim smo počeli prije desetak dana.

I u narednom periodu ćemo se truditi da to budu eminentni stručnjaci iz svijeta stomatologije.

Dovoljno je da zapratite naš nalog, kako bi bili u prilici da ispratite sve intrvjue i predavanja, u kojima možete učestvovati postavljanjem pitanja našim gostima.

Napravili smo i regionalnu viber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, za koju vlada veliko interesovanje.

Za par dana grupi se pridružilo preko 500 doktora stomatologije, dentalnih tehničara i distributera stomatološke opreme.

Grupa je napravljena sa ciljem da na jednom mjestu dobijate sve informacije vezane za edukativne skupove (seminari, kursevi, kongresi), koji se organizuju u regionu i na Balkanu.

Ukoliko i vi želite da se priključite, dovoljno je da pošaljete viber poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Stomatologija.me, najposjećeniji regionalni stomatološki portal, posvećen promociji i očuvanju oralnog zdravlja, možete pratiti i putem mobilne aplikacije u verziji za Android uređaje.

Preuzimanjem aplikacije na linku, bićete u prilici da u svakom trenutku dobijete informacije o novostima iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine…

Uz to, dobijate mogućnost da još lakše i brže odaberete stomatologa ili pronađete uslugu i najpovoljniju stomatološku ponudu.

Procedura za skidanje aplikacije je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

eDENT, elektronski karton za vođenje stomatoloških ordinacija, i dalje ostaje naš prepoznatljiv brend.

Zainteresovanih ordinacija za program ima svakodnevno, a one koje su to već uradile, zadovoljne su kako funkcioniše, jer im je umnogome olakšan rad.

Pozivamo vas da i dalje budete uz naš portal, kako bi na vrijeme dobijali sve aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -