NaslovnaObavještenjaNefaser medical - ekskluzivni zastupnik proizvođača hirurškog konca YAVO

Nefaser medical – ekskluzivni zastupnik proizvođača hirurškog konca YAVO

- Advertisement -

Nefaser medical d.o.o. iz Beograda je ekskluzivni zastupnik proizvođača hirurškog konca i mrežica za kile YAVO iz Poljske na teritoriji Republike Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, BiH i Hrvatske.

YAVO je evropski proizvođač kome su kvalitet, brzina usluge, zadovoljstvo kupca i prije svega bezbjednost pacijenta na prvom mjestu.

Foto: nefaser.com

Njihova ponuda hirurškog konca je u stalnom porastu i može da se takmiči sa svim svjetskim proizvođačima svojom ponudom i konkurentnom cijenom.

Sve prednosti YAVO hirurškog konca su poznate bolnicama u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji, Kipru…

Na srpskom tržištu fabrika YAVO je odlučila da plasira svoj proizvodni program hirurškog šavnog materijala sa ciljem poboljšanja kvaliteta proizvoda i usluga.

Foto: nefaser.com

Nefaser medical d.o.o. je ekskluzivni zastupnik proizvođača hemostatika MASCIA BRUNELLI Spa iz Italije, za teritoriju Srbije. EMOSIST je sterilna tkanina sa hemostatskim dejstvom i može da se resorbuje.

Dobija se kroz kontrolisanu oksidaciju regenerisane celuloze. Cutanplast® je sterilni želatinozni sunđer svinjskog porijekla, ne rastvara se u vodi i resorbuje se.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -