NaslovnaObavještenjaNe želim da bivše rukovodstvo SK Crne Gore koristi moje ime za...

Ne želim da bivše rukovodstvo SK Crne Gore koristi moje ime za svoje potrebe

- Advertisement -

Bivše rukovodstvo Stomatološke komore Crne Gore za sutra je zakazalo nelagalnu Skupštinu u hotelu „Ramada“ (13 sati), a pozive da prisustvuju poslali su doktorima koji su, navodno, izabrani ispred podružnica.

Među njima je i doktor Dražen Bojović iz Berana, koji se trenutno nalazi u Kragujevcu na specijalizaciji iz ortopedije vilica, koju završava u decembru. Poziv iz Komore ga je zatekao, jer uopšte nije bio upoznat da je bio kandidat za skupštinu, a i ne podržava rad komore dr Gorana Mandića i saradnika.

“Trenutno sam za završnoj godini specijalizacije u Kragujevcu iz ortopedije vilica. Zvala me je ženska osoba iz komore da mi kaže da sam izabran u Skupštinu ispred podružnice Berana, Bijelog Polja i Andrijevice. Pitao sam kako sam izabran, a dobio sam odgovor bili su svi doktori, vi ste dobili najviše glasova. Kako mimo moga znanja? Uslijedio je odgovor pa tako. Odgovorio sam da sam na klinici i da ću poslati poruku. Poslao sam poruku sljedeće sadržine: „Zatečen sam pozivom pošto radim na klinici, nisam obaviješten, a još bitnije ne podržavam rad Vaše komore. Molim vas moje ime ne koristite za vaše potrebe jer ne želim tome da dajem legitimitet“, rekao je dr Bojović za naš portal.

Napominje da je od prvog dana dao podršku dr Nikoli Baroviću.
„Izglasan sam mimo svoje volje, iako sam od prvog dana jasno stavio do znanja da podržavam komoru na čelu sa dr Barovićem. Kako u životu, tako i u profesionalnom smislu, uvijek dajem prednost poštenim, čestitim i dostojanstvenim ljudima“, zaključio je dr Bojović, koji sam finansira specijalizaciju.

Vlasnik je ordinacijer koja je jako popularna kako u Beranama, tako i u susjednim opštinama i ima najviše pacijenata preko Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -