NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice se odžava 16. Kongres Stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem

Naredne sedmice se odžava 16. Kongres Stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem

- Advertisement -

Stomatološka Komora Srbije u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Klinikom za stomatologiju Vojvodine organizuje 16. Kongres stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem koji će biti održan u Sava Centru, 21.-23. septembra 2017. godine, saopštili su organizatori.

Kako se navodi u saopštenju, “nakon  velikog  uspeha  15.  Kongresa  na  kome  je  bilo  prisutno  više od 1.000  učesnika, Stomatološka Komora Srbije je  na dobrom putu da obnovi instituciju Kongresa stomatologa Srbije, jer je i ove godine intresovanje izuzetno”.

– U sklopu Kongresa akreditovana su još tri naučna Simpozijuma, te je na taj način SKS svojim članovima – stomatolozima, saradnicima, ali i lekarima i farmaceutima omogućila da prisustvuju kvalitetnim predavanjima sa ciljem sticanja novih saznanja i usavršavanja u  oblasti  zdravstvene  delatnosti  kojim  se  bave.  Od  značaja  je  da  će  oni  koji  budu  prisustvovali,  moći  da  sakupe  veliki  broj  bodova  u  okviru  KME  za  veoma  pristupačnu  cenu kotizacije – kazao je predsjednik Stomatološke Komore Srbije prof. dr Vitomir Konstantinović.

Kada je riječ o simpozijuimam i predavanjima, ove godine će biti održano više od 50 predavanja, a pored  eminentnih  stručnjaka  iz  zemalja u okruženju,  Evrope,  Amerike i  Kanade.

Kotizacija za Kongres

Kotizacija se sada plaća na licu mjesta.

  • Stomatolozi, lekari i farmaceuti 6.000 dinara
  • Stomatološke medicinske sestre i tehničari 3.500 dinara
  • Specijalizanti/doktoranti 3.500 dinara

Kotizacija za Kongres obuhvata prisustvo naučnom programu Kongresa, pratećim simpozijumima, ulaz na izložbu, kongresnu torbu i kongresni materijal, sertifikate o učešću, koktel dobrodošlice, kafe.

Kotizacija za simpozijume

Na licu mjesta

  • Predkongresni simpozijum (21.09.2017.) 3.000 dinаra
  • Simpozijum (matične ćelije) (22.09.2017.) 3.000 dinara
  • Postkongresni simpozijum (23.09.2017.) 2.000 dinara
- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -