Naredne sedmice počinje Bego Implant Systems Global Conference – Art of Implantology

  Bego Implant Systems Global Conference – Art of Implantology, četvrta po redu Svjetska konferencija posvećena Implantologiji, biće otvorena u petak 09. februara sledeće sedmice u InterContinental Dubai Festival City.

  – Radujemo se četvrtoj međunarodnoj konferenciji BEGO Implant Systems i pozivamo vas u pulsirajuću metropolu u Dubaiju, gradu sopstvene klase u centru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Proširite i produbite svoje znanje. Budite inspirirani novim metodama implantologije, budućim tehnologijama i najnovijim trendovima – navode organizatori na sajtu.

  Fokus konferencije je ubrzana digitalizacija implantologije, sa svim izazovima, ali i prelomnim razvojem i mogućnostima.

  Posjetioci Konferencije moći će da prisustvuju visokokvalitetnim radionicama i prezentacijama prestižnih, međunarodno priznatih govornika i stručnjaka iz Njemačke, Turske, Španije, Irana, Holandije, Danske i Japana.

  – Budite inspirisani dubinskim naučnim analizama, uzbudljivim diskusijama i out of  box pogledom na najsavremenije tokove u implantologiji. Iskoristite priliku da se uključite u direktan razgovor i umrežavanje sa kolegama i industrijskim partnerima – stoji u saopštenju.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.