NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice otvaranje DentsplySirona 3D Summit 2017

Naredne sedmice otvaranje DentsplySirona 3D Summit 2017

- Advertisement -

Četvrti DentsplySirona 3D Summit 2017 otvoriće svoj vrata za učesnike osmog juna u albanskom gradu Dures. Seminar će se održati u hotelu Adriatik i trajaće do desetog juna.

– Digitalna stomatologija je izrasla iz trenda u najviši nivo razvoja današnjih ordinacija. Saznajte kako vam DentsplySirona 3D tehnologija može dati vodeće mjesto na tržištu i saznajte sve o novom stepenu stomatoloških radnih procesa – saopštili su organizatori.

Ne propustite priliku da prisustvujete ovom događaju i od iskusnih iskusnih trenera i predavača saznate sve detalje o DentsplySirona Orthophos SL jedinicama, jedinstvenim integrisanim radnim procesima uz CEREC 3D utiske sa 3D X-ray ortopanima za precizno planiranje implanta i odgovarajuće hirurške vodiče.

– Imaćete priliku da vidite nove mogućnosti u digitalnoj stomatologiji koje zahvaljujući Orthophos SL jedinicama, SICAT Air i Funcion softverima nudi rešenje tretmana za poremećaje temporomandibularnog zgloba, kao i za liječenje sleep apnea. Pogledajte i precizne dijagnoze i plan endodontskog liječenja u sa novim 3D Endo softverom – stoji u saopštenju.

Prisutni će imati priliku da slušaju predavanja svjetskih stručnjaka: dr Josef Kunkela, dr Uwe Radmacher, dr Dan Herschbach, odt. Massimo Merli, dr Sybrand van Reede van Oudtshoon.

Učestvovanjem na seminaru saznajte kako digitalna stomatologija može da:

  • Poveća broj pacijenata
  • Poboljša dijagnostički kapacitet i poslovnu produktivnost
  • Poveća preciznost u tretmanu za bolje estetske rezultate
  • Poboljša dijagnostički kapacitet sa najnižom dozom 3D snimanja

Program seminara i ostale detalje o događaju možete saznati na ovom linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -