NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice održaće se 15. Kongres stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem

Naredne sedmice održaće se 15. Kongres stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem

- Advertisement -

Kongres stomatologa Srbije sa međunarodnim učešćem, 15. po redu, održaće se ove goine u Beogradu u Sava Centru od 17 – 19. novembra 2016. godine, saopšteno je u Stomatološkoj Komori Srbije.

kongres4Kongres će se pripremiti u organizaciji Stomatološke Komore Srbije u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

– Stomatološka Komora Srbije nastoji da obnovi instituciju Kongresa stomatologa Srbije i da ubuduće to bude važan datum u kalendaru stomatoloških događanja u Srbiji. Želja nam je da na Kongresu budu predstavljeni rezultati rada stomatologa, podeljena iskustva, predstavljena nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svetskoj stomatologiji – kazao je prof. dr Vitomir S. Konstantinović, predsjednik Komore i predsjedavajući Kongresa.

U okviru Kongresa biće organizovani simpozijumi, seminari i radionice i biće akreditovan za stomatologe, stomatološke sestre i zubne tehničare. Kada je riječ  o programu biće održan veliki broj predavanja a kao predavači su najavljeni eminentni stručnjaci iz Srbije, Veliki Britanije, SAD, Grčke, Izraela, Turske, Njemačke, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Kako se navodi u sopštenju, osnovni cilj je da Kongres stomatologa Srbije bude rezultat saradnje i mjesto okupljanja svih stomatologa i saradnika bez obzira da li dolaze iz privatne ili državne prakse ili sa nekog od fakulteta.

Na Kongresu se očekuje prisustvo više od 700 učesnika iz Srbije i zemalja iz regiona kao i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Kotizacija za Kongres iznosi 150 eura, a prijave se vrše putem maila: info@dentalant.net i marketing@dentalant.net .

Više informacija možete dobiti  kontaktom na brojeve telefona +381 11/3286 256 i +381 62/8021 834.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -