NaslovnaObavještenjaNapadnuta direktorica Stomatološke poliklinike KCCG

Napadnuta direktorica Stomatološke poliklinike KCCG

- Advertisement -

Direktorica Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore Snežana Ražnatović Komatina napadnuta je na radnom mjestu, a napad je prijavljen Upravi policije.

Iz UP su saoštili da je podnijeta prekršajna prijava protiv jedne osobe zbog verbalnog napada na direktoricu Stomatološke poliklinike KCCG. Pojasnili su da će službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica će protiv A.K. podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja na štetu direktorke Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore S.R.K.

“A.K., stomatolog navedene klinike, je juče direktorici S.R.K. na radnom mjestu uputio riječi uvrjedljive sadržine. Policija je od prijavljenog A.K. prikupila obavještenja na okolnosti događaja i o svemu obavijestila nadležnog državnog tužioca koji se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te će protiv njega biti podnijeta prekršajana prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru”, objašnjavaju u UP.

Foto: dentalnews.com

Prethodno je iz KCCG saopšteno da je Doktorka prijavila lice koje joj je od ranije poznato i koje godinu ranije nije primljeno u radni odnos na poziciju stomatologa Poliklinike.
“KCCG, osim što najoštrije osuđuje atak na koleginicu na radnom mjestu i daje joj punu podršku u autonomnom radu, poziva sve nadležne da hitno odreaguju”, saopšteno je iz KCCG.
Dodaju da ovo nije prvi put da su ljekari KCCG izloženi napadima u svojim ambulantama u kojima 24 sata dnevno liječe ljude i spašavaju živote.

PORTAL STOMATOLOGIJA.ME, TAKOĐE, PRUŽA BEZREZERVNU PODRŠKU DOKTORKI SNEŽANI RAŽNATOVIĆ KOMATINA UZ NADU DA SE OVAKVE STVARI U BUDUĆNOSTI VIŠE NEĆE DEŠAVATI.

Izvor: RTCG

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -