NaslovnaObavještenjaNajbolje mjesto za promociju stomatoloških skupova

Najbolje mjesto za promociju stomatoloških skupova

- Advertisement -

Tražite savršeno mjesto za promovisanje vašeg stomatološkog skupa? Na pravom ste mjestu! Stomatologija.me je bez premca – specifičan portal usko vezan za stomatologiju, neosporni lider u čitanosti na prostoru bivše Jugoslavije, koji privlači publiku širom Evrope, pa i svijeta. 

Ako želite da se obratite direktno ljudima koji su aktivni na polju dentalne medicine, bilo da su u pitanju stomatolozi, zubni tehničari, distributeri ili kompanije koje proizvode stomatološku opremu, naš portal je garancija da će vaša poruka stići do njih.

Ako se pitate kako ćemo to obezbijediti i zašto je Stomatologija.me najbolje mjesto za promociju skupova, nudimo niz odgovora:

Stomatologija.me privlači ciljanu publiku koja aktivno učestvuje u stomatološkoj zajednici. Uz pomoć našeg portala vaša poruka neće biti ograničena samo na lokalni opseg, na grad ili državu iz koje dolazite, već će se proširiti kroz region. Čak i dalje od toga, jer se možemo pohvaliti da nas prate i u Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, pa čak i u SAD-u. Za nas ne postoje granice!

Mi smo najčitaniji stomatološki portal na prostoru bivše Jugoslavije. Samo ta činjenica je dovoljna da znate da ono o čemu Stomatologija.me ne izvještava gotovo kao da se nije ni desilo. Naša reputacija pouzdanog i najznačajnijeg izvora informacija o stomatologiji i stomatološkoj zajednici na ovim prostorima čini nas idealnim mjestom za plasiranje informacija o skupovima. Ako želite da se informišete o stomatološkim dešavanjima, šta je prva stvar koja će vam pasti na pamet? Da ukucate Stomatologija.me u pretraživač, jer znate ćete tu pronaći sve važne informacije na jednom mjestu.

Šta još nudimo?

Oglašavanje na društvenim mrežama: Pored portala, nudimo i mogućnost aktivne promocije skupova putem društvenih mreža. Lansiraćemo poziv na vaš skup i putem Facebook i Viber grupa koje okupljaju gotovo sve relevantne stomatološke adrese na ovim prostorima, te na taj način značajno uvećati njegovu vidljivost.

Sveobuhvatne usluge: Mi nudimo mnogo više od prostog oglašavanja. Naš tim stručnjaka uključuje kopirajtere, dizajnere i PR profesionalce koji stoje na raspolaganju ukoliko vam je potrebna pomoć u kreiranju visokokvalitetnih promotivnih materijala prilagođenih vašim potrebama i poruci koju želite da pošaljete svijetu.

Banerske pozicije: Pored svega navedenog, portal Stomatologija.me omogućava i postavljanje atraktivnih banera na našem portalu, osiguravajući maksimalnu eksponiranost i prepoznatljivost vašeg skupa. Tako ćete na najbolji način iskoristiti činjenicu da naše stranice bivaju posjećene od četiri do pet hiljada puta dnevno, jer vaš skup ne samo da neće ostati neprimjećen, nego će imati imidž najvažnijeg događaja sezone.

Nema te adrese na kojoj ćete dobiti direktan pristup ciljanoj publici, poruku  koje ne poznaje granice, sveobuhvatnu podršku, prilagodljive opcije oglašavanja i globalnu vidljivost kao na Stomatologija.me. Kontaktirajte nas danas i osigurajte da se vaš događaj nađe pod svijetlima najsjajnijih reflektora, a sve oči stomatološke zajednice uprte u njega.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -