NaslovnaEdukacijaNa Plavnici održano predavanje o upotrebi lasera u svakodnevnoj stomatologiji

Na Plavnici održano predavanje o upotrebi lasera u svakodnevnoj stomatologiji

- Advertisement -

Popularno podgoričko izletište i restoran Plavnica u subotu su bili domaćini predavanju o upotrebi lasera u svakodnevnoj stomatološkoj praksi koji su organizovali HAGER WERKEN (Germany) i Dental Grupa Montenegro.

predavanje-plavnicaPredavač je bila poznati stručnjak iz ove oblasti Doc.dr.sc. Dragana Gabrić, dr.med.dent. čije je predavanje pratio veliki broj zainteresovanih stomatologa iz cijele Crne Gore.

Predavanja su bila podijeljena u dvije cjeline od kojih je prva, Kurs A, bila teorijsko upoznavanje sa meterijom uz obavljanje praktičnog rada na životinjskom mesu. Druga cjelina Kurs B je, osim navedenog, podrazumijevao i rad na pacijentu u stomatološkoj ordinaciji Perunović u Podgorici.

Ovom prilikom doc. dr Dragana Gabrić prezentovala je i prednosti HF Laser aparata koji je upoterbljiv u mnogim granama ne samo stomatologije već i drugih oblasti medicine.

Opuštenoj atmosferi na jednom od najljepših mjesta na Skadarskom jezeru doprinijelo je krstarenje jezerom koje je organizovano u pauzi između Kurseva A i B.

Na kraju su polaznicima kurseva dodijeljene diplome-sertifikati Hager Werkena.

Pogledajte i galeriju fotografija zabilježenih tokom subotnjih predavanja i obilaska Skadarskog jezera.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -