Naslovna Obavještenja MT LAB - apsolutni lider ortodontske tehnike u Srbiji

MT LAB – apsolutni lider ortodontske tehnike u Srbiji

Božić Tijana i Mitar su osnivači zubne tehnike MT Lab. Laboratorija je osnovana 2006. godine, iako mlada kontinuiranim ulaganjem u razvoj, prerasla je u apsolutnog lidera ortodontske tehnike u Srbiji.

Implementinjarem dva CAD/CAM sistema Amann Girrbach Motion 2 (5axis) i Micro 4 (axis) i sistema za ispravljanje zuba folijama M-Aligner, MT Lab počinje svoju avanturu u savremenoj digitalnoj stomatologiji i zubnoj tehnici.

Foto: mtlab.rs

Od 2015. godine je Amann Girrbach Demo Live Lab i imam ekskluzivna prava i djelovanja iz asortimana renomirane firme koja je u svijetu poznata po kvalitetu i pouzdanošću, preciznošću i velikim izborom materijala najboljeg kvaliteta.

Svrstava se u sam vrh dentalnih proizvođača. MT Lab ima široku ponudu usluga, najviši standard kvaliteta i pristupačne cijene. Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom i instrumentima.

Koristeći najbolje dentalne materijale i tehnologije poznatih svjetskih proizvođača, tehničari izrađuju radove koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta rekonstruktivne i estetske stomatologije kao i ortodontske terapije.

Foto: mtlab.rs

Usluge: Zubna protetika, Metalkeramika, Bezmetalna keramika, Kombinovani radovi, Skeletirane proteze, Totalne i parcijalne proteze, Ortopedija vilice, Orto mini implantati, Lingvalna tehnika, Švarcovi aparati, Funkcionalni aparati, Sistemi duple ploče, Specijalni šrafovi, Fiksni radovi, Žičani elementi, M Aligner

Kao posebna usluga, jedinstvena na ovim prostoprima izdvaja se i M Aligner, prvi licencirani sistem ove vrste na našem tržištu. To je sistem ispravljanja zuba providnim folijama. Sastavljen je od proizvoda firmi 3 SHAPE i STRATASYS.

3 SHAPE je dentalni globalni lider u proizvodnji intradentalnih skenera, softvera za digitalne dentalne sisteme 3D desktop skenera za zubnu tehniku. STRATASYS je jedan od najpoznatijih brendova u svijetu u proizvodnji 3D printera za dentalnu namjenu.

Foto: mtlab.rs

M ALIGNER je sistem za ispravljanje zuba folijama koji koristi za skeniranje modela ili otiska 3 SHAPE D2000 desktop skener, a za printanje STRATASYS Ortho Desk Objet 30 – 3D printer (detaljnije….). Za digitalnu dijagnostiku, mjerenje, planiranje i digitalnu arhivu, koristi se 3 SHAPE Ortho Analyzer Premium sistem.

U kombinaciji sa intraoralnim skenerima M ALIGNER je moćan sistem za estetsku korekciju frontalnih zuba različitih malokluzija. Redovnim prisustvom na stranim i domaćim simpozijumima, seminarima i kursevima, laboratorija se neprestano usavršava, prati trendove u izradi radova i pruža odličnu podršku na polju zubne tehnike.

- Advertisment -

POPULARNO

Javni poziv FZOCG za dostavljanje ponuda radi zaključivanja ugovora o pružanju stomatološke zdravstvene zaštite

Na osnovu člana 82 i 85 Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju („Sl. list CG“ br. 06/16, 02/17, 22/17, 13/18 i 67/19) ,...

Još jedan odličan mjesec za naš portala, blizu smo brojke od dva miliona otvorenih stranica za godinu dana

Portal www.stomatologija.me nastavlja trend odlične čitanosti iz mjeseca u mjesec. Novembar smo okončali sa 181.792 otvorenih stranica i 56.089 pojedinačna ulaska.

Medodent – kvalifikovano osoblje pruža laboratorijske usluge po najvišim svjetskim standardima

Praćenjem savremenih tehnologija i u korak sa svjetskom dentalnom industrijom u zubotehničkoj laboratoriji Medodent se primjenjuje poseban način izrade dentalnih nadoknada.

Bol i preskakanje viličnog zgloba

Vilični ili temporomandibularni zglob (TMZ) je parni (lijevi i desni) i jedini zglob na glavi. Vilični zglob povezuje jednu kost, donju vilicu...
- Advertisment -