NaslovnaZanimljivostiMisoka: Četkice koje čiste zube bez upotrebe paste

Misoka: Četkice koje čiste zube bez upotrebe paste

- Advertisement -

Ljudima koji izbjegavaju pranje zuba ponestaje izgovora, a sada su snalažljivi Japanci izmislili četkicu kojom se održava higijena usta bez upotrebe paste. Nanomaterijali jakog dejstva obezbjeđuju dugotrajan efekat, pa je dovoljno samo jednom u toku dana oprati zube.

misokaJapanska kompanija „Yumeshokunin“ predstavila je četkice efikasne u održavanju higijene zuba i usne duplje bez primene zubne paste!

Dlačice četkice, nazvane „misoka” premazane su nanomaterijalima zahvaljujući kojima je pasta suvišna, a budući da je jutarnja rutina prilično djelotvorna nije potrebna ni dodatna higijena usne duplje tokom dana.

Kreatori četkice tvrde da „misoka” ne samo da čisti zube, već sprečava da voda dopre do površine zuba, što takođe utiče na to da se na zubima ne talože naslage koje izazivaju karijes.

Japanski stručnjaci uvjeravaju kupce da su pri izradi četkice koristili samo materije koje su već prisutne u ljudskom organizmu.

Sudeći prema grupi kojoj je namijenjena, poslovnim ljudima koji imaju manjak vremena, cijena ne može biti mala, a proizvođač nije naglasio koliki je vijek trajanja četkice.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -