NaslovnaEdukacijaMikodental organizuje kurs Osnovi dentalne implantologije

Mikodental organizuje kurs Osnovi dentalne implantologije

- Advertisement -

Kompanija Mikodental u subotu 15 oktobra organizovaće još jedan u nizu edukativnih kurseva za stomatologe, a ovoga puta riječ je o Osnovama dentalne implantologije i implant direct sistemu.

mikodental-plakatPredavač na kursu će biti prof. Dr sci. Zoran Lazić, a broj polaznika je ograničen na šest.

Tokom cjelodnevnih predavanja dr Lazić će odgovoriti na pitanje zašto implant direct, ali i upoznati polaznike kursa sa samim sistemom. Biće riječi i o terapisjkom planu kada je riječ o dentalnoj implantologiji, kao i o hirurškim aspektima same implantacije. Sesije će se završiti riječju o implantološkoj protetici nakon čega slijedi diskusija i dodjela sertifikata.

Kotizacija za kurs iznosi 250 eura (cijena ne uključuje PDV), a uplate se primaju najskasine do 10. oktobra.

Svi učesnici će dobiti i poklon u vidu edukativnog modela.

O predavaču

Prof dr Zoran Lazić je rodjen 1963. god. u Ubu. U Beogradu je zavrsio Stomatoloski fakultet. Od 1993. god je specijalista oralne hirurgije a od 2010. god je vanredni profesor na predmetu oralna hirurgija na Vojnomedicinskoj akademiji. Zvanični je predavač za Nobel Biocare, Zimmer Dental, Implant Direct i Sweden-Martina implantantne sisteme. Profesor na predmetu oralna hirurgija i oralna implantologija na Medicinskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, uključen u nastavni program postdiplomskih studija.

Profesor na predmetu oralna implantologija na Stomatološkom fakultetu u Pančevu, uključen u nastavni program postdiplomskih studija. Predavač po pozivu za Kontinuiranu medicinsku edukaciju u Kosovskoj Mitrovici i predavač na poslediplomskoj nastavi VMA. Autor je više od 150 radova iz oblasti implantologije, maksilofacijalne i oralne hirurgije i načelnik Klinike za stomatologiju VMA.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -