NaslovnaEdukacijaMikodental organizuje kurs "Hirurški vodič za postizanje izvanrednih implantoloških tretmana"

Mikodental organizuje kurs “Hirurški vodič za postizanje izvanrednih implantoloških tretmana”

- Advertisement -

Distributerska kompanija Mikodental organizovaće 09. decembra u beogradskom hotelu Zira kurs “Hirurški vodič za postizanje izvanrednih implantoloških tretmana”. Predavač je oralni i maksilofacijalni hirurg dr Pedro Penja, a predstaviće rad sa Implant direct implantološkim sistemom.

Predavanja će, kako navode u Mikodentalu, omogućiti neophodno znanje za uspješno postavljanje implantata u estetskoj zoni, bil da je riječ  imedijatnoj ili odloženoj implantaciji. Kurs se sastoji iz teorisjkog i praktičnog dijela, a plolaznici će proći kroz sve faze implantološkog tretmana: od fizioloških osnova i anatomije mjesta implantacije, do toga kako očuvati i regenerisati područje oko ugrađenog implantata.

– U zavisnosti od količine i kvaliteta dostupne kosti, takođe će se prikazati različite opcije liječenja, uključujući vođenu regeneraciju kosti i upotrebu trombocita Rich Fibrin (PRF). Na kraju će biti prikazani najnoviji napredak u materijalima i tehnikama za postizanje uspjeha u tretmanu implantacije – stoji u saopštenju organizatora.

Program

Teorijski dio


09.00 – Registracija

09.30-14.00 Predavanja

14.00 Dodjla sertifikata, diskusija

Teme


– Fiziološka osnova i procesi zarastanja alveolarne kosti

– Dimenzije post-ekstracione rane

– Različite opcije tretmana: neposredna (imedijatna) implantacija, odložena implantacija

Hands-on radionica


15.30 Registracija

16.00-21.00 Radni kurs

21.00 Dodjela sertifikata

Ova radionica će polaznicima omogućiti iskustvo postavljanja implanatat u estetskoj zoni po pravilnom prostoru i odražanje interdentalnih prostora. Učesnici će takođe moći da nauče izvođenje tehnike zaptivanja implantata na alveolarno podrzčje i izradu privremene restauracije u ordinaciji.

Teme


– Tehnike ugradne implantata na vještačkim modelima

– Postavljanje implantata u vještački model vilica

– Stvaranje imedijatnog protetskog rada i postavljanje privremene krune na na implantatu postavljenom na model

Kotizacija

Za predavanja – do 25. novembra 90 eura. Do prvog decembra 150 eura.

Za hands-on – 250 eura.

Obavezna uplata i rezevracija do 01. decembra, a za sve informacije možete pozvati organizatora, kompaniju Mikodental na brojeve telefona + 381 15/ 300-261; + 381 11/411-89- 48 / + 381 64/643-81-52.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -