NaslovnaObavještenjaMedical Queen - ICX templant implantat maksimalna funkcija i estetika po najnižoj...

Medical Queen – ICX templant implantat maksimalna funkcija i estetika po najnižoj cijeni

- Advertisement -

Distributerska kompanija Medical Queen ekskluzivni je zastupnik njemačkog implantološkog sistema pod imenom ICX templant (Medentis).

Ovaj implantološki sistem razvijan je već dvadeset godina od grupe stomatologa i zubnih tehničara, a uz pomoć vodećih njemačkih univerziteta. Jedan od njih je Stomatološki fakultet u Kelnu.

ICX templant predstavlja sintezu dugogodišnjih stručno-naučnih istraživanja i usavršavanja što je doprinijelo razvoju i upotrebi ovog sistema u okviru standardne implantološke prakse.

Nove tehnologije i inovacije koje ovaj sistem prati, podržava i inkorporira stalnim poboljšavanjem dovode do novih oblika implantata i protetskih komponenti koje zadovoljavaju potrebe širokog spektra korisnika.

ICX templant bilježi konstantni i kontinuirani rast na tržištu u društvu velike i jake konkurencije drugih implantoloških sistema. Svrstan je među najprodavanije implantološke sisteme u Njemačkoj i nalazi se na petom mjestu po zastupljenosti na njemačkom tržištu.

Osnovne karakteristike ICX implantata su:
*sterilni (non-touch) sistem proizvodnje
*cilindrično-konični oblik implantata
*samonarezujući navoj implantata
*mikronavoj na vratu implantata
*“platform switching” čime je omogućeno maksimalno očuvanje periimplantnog tkiva kako mekog tako i koštanog

*širok asortiman protetskih komponenti od univerzalnih, masivnih I estetskih titanskih suprastruktura (ravne i ugao), keramične suprastrukture (ravne i ugao), suprastrukture za livanje (zlatne i neplemenite slitine), sistem za prečke, anker kugle, Locator sistem, do OCC (okluzalno fiksiran protetski rad vijcima) suprastruktura, itd.

Savršen kvalitet ICX templant implantata obezbijeđen je proizvodnjom u strogo kontrolisanim uslovima koja koristi najprecizniju savremenu tehnologiju (proizvodni pogon nalazi se u Švajcarskoj) i korišćenjem njemačkog sistema kontrole kvaliteta koji je jedan od najboljih na svetu (među ostalima poseduje i ISO 13485, ISO 9001, CE sertifikate).

Slogan ICX templant implantata je “maksimalna funkcija i estetika po najnižoj cijeni“ što apsolutno odgovara viziji razvoja svjetskog tržišta i njemačke implantologije. Takođe nudimo punu podršku u smislu konstantnosti i kontinuiteta cjelokupnog lagera, hirurških i protetskih komponenti našeg sistema i podršku stručnih saradnika. Trudićemo se da Vam izađemo u susret za sva pitanja i dileme u cilju brže i efikasne međusobne saradnje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -