NaslovnaZanimljivostiManu Chao Nikšićanima "povjerio" zube

Manu Chao Nikšićanima “povjerio” zube

- Advertisement -

Muzička zvijezda Manu Chao koji je nastupio četvrte večeri Lake festa u Nikšiću je imao i još neka posla. Bila mu je potrebna stomatološka intervencija, pa je dan nakon nastupa posjetio ordinaciju Vušović.

vusovic i manu chaoRazgovarali smo sa stomatologom Radovanom Vušovićem koji nam je kazao kakav je Manu Chao kao pacijent.

– Došao je kod mene po preporuci poslije nastupa. Izuzetno je kulturan, pun poštovanja. Ukratko, da se čovjek oduševi. Na njegovu inicijativu urađeno je više intervencija od glavne zbog koje je došao – kazao nam je Vušović.

On je dodao da odavno sluša muziku Manu Chaoa i prati njegov rad.

– Riječ je o velikom umjetniku koji pjeva na više jezika, čak i u jednoj pjesmi svira više instrumenata, a uz to je i kompozitor i producent. Čovjek koji je slavan više od trideset godina i da napomenemo da su njegovi koncerti nezaboravni, puni pozitivne energije koju takav umjetnik sa uspjehom prenosi na publiku – kazao je Vušović.

Pitali smo ga i za njegovo mišljenje o Lake festu:

– Nikšiću puno znači jedan ovakav festival. Trebalo je da postoji odavno. Zna se odavno da su i generacije Nikšićana prije moje voljeli pop i rok muziku. Bukvalno jednom velikom broju Nikšićana to je bio stil života, a Nikšić je dao i veliki broj muzičkih talenata. Zato je Lake fest na pravom mjestu, među pravom publikom i svaka čast organizatorima koji su došli na tu ideju i uspjeli da je realizuju – zaključuje Vušović.

Izvor: portal Mladi Nikšića

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -